EXCLUSIEF kijkje achter de schermen bij het laboratorium van Caperlan!

Afgelopen najaar ging Marco Nap samen met Mark de Zwart langs bij het laboratorium van Caperlan in Frankrijk, dé plek waar de ontwikkeling van alle producten plaatsvindt. Na een succesvol nachtje vissen in de regio, was het tijd om een kijkje te nemen in het productproces. Bekijk hieronder alles van A tot Z!


Caperlan, het hengelsportmerk van Decathlon dat steeds bekender wordt onder de karpervissers in Nederland en België! Inmiddels wordt er al veel over de producten gesproken, tijd dus om een kijkje te nemen achter de schermen. Maar daarvoor moest er wel afgereisd worden naar Frankrijk, de fabriek is namelijk gevestigd in Bordeaux.

Nu de jongens toch in de buurt waren, werd er gelijk een (productief) nachtje gevist!

Gelukkig was het contact met Mark de Zwart (medewerker Decathlon Nederland) snel gelegd en werd er een datum gepland! Het bezoek werd gelijk gecombineerd met een nachtje vissen. Bekijk dus snel de video!

Video

Het bezoek

Van de tekentafel naar het eindresultaat! Daarvoor moest er wel meer dan 1.000 kilometer worden afgelegd…. Marco en Mark vertrokken met de auto om alvast een paar daagjes te vissen, niet veel later kwam onze cameraman Robin met het vliegtuig om het bezoek tot in de puntjes vast te leggen en dat heb je net kunnen zien! Hieronder nog een kleine foto-impressie van het bezoek.

Hopelijk heb je genoten van de video!

KWO Redactie


Benieuwd naar de producten van Caperlan? Neem dan een kijkje op de website van Decathlon!

Bekijk ook