ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

DROOMBAAN ALERT! Category Marketeer (Carp) bij Shimano Fishing

Ben jij een fanatieke karpervisser die goed is met zowel online als offline marketing en zou je willen werken in de hengelsport? Bij de mannen van Shimano in Eindhoven komt een hele toffe vacature vrij! Lees snel verder om te zien of de vacature bij jou past.

Meteen de hele vacature lezen en solliciteren? Klik dan op deze link!

Denk mee over het vermarkten van de (nieuwste) Shimano-Tribal producten, zoals de nieuwe Aero Technium’s!

De Shimano mannen aan het woord: Het Europese marketing team in Eindhoven is op zoek naar een gepassioneerde karpervisser die het team komt versterken en als Category Marketeer (Carp) aan de slag gaat!

Ben jij klaar om je passie en carrière samen te brengen? Een passie voor marketing en gek op karpervissen? Ben je ervan overtuigd dat je kunt bijdragen aan ons online- en offline marketing landschap en de Shimano Fishing merken verder kunt ontwikkelen met geweldige ideeën en nieuwe initiatieven? Heb je ervaring met het maken van marketing plannen voor nieuwe producten, online marketing en consumenten activatie? En bovenal een diepgaande kennis binnen het karpervissen? Dan is deze uitdaging op jouw lijf geschreven!

Wie weet ben jij binnenkort de marketing voor één van de grootste hengelsport bedrijven wereldwijd aan het mee-plannen!

Wat ga je doen?

In deze rol kun jij je kennis van het karpervissen en consumentenmarketing gebruiken en verder uitbouwen, binnen zowel traditionele als nieuwe marketingdisciplines. Het is jouw directe verantwoordelijkheid om alle aspecten van marketing te coördineren met als doel de bekendheid van het merk Shimano Tribal én de producten binnen jouw categorie verder te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van het marketingkader en de deliverables voor de productlanceringen van Shimano Europe B.V. en werkt samen met je collega’s in heel Europa om ervoor te zorgen dat ze in lijn met de strategie worden gelanceerd. 

Voeg jij je binnenkort bij het Shimano team?

Meer weten? Check dan nu de volledige vacature via deze link. Op deze link kun je ook solliciteren!

Succes en wie weet tot snel!

Team Shimano


Meer weten over Shimano Carp? Check dan de Facebook– en Instagrampagina voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook