ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Dit zijn de 100+ NIEUWE producten van Nash voor 2023!

Najaar, dé periode dat Nash haar nieuwste producten presenteert voor 2023! Dit doen ze voor partners en hengelsportwinkeliers middels een grote tradeshow. Vanuit KWO was Marco Nap aanwezig en samen met cameraman Stefan bekijken ze nieuwste en tofste items. Kijk met ze mee in de onderstaande video!


KWO aan het woord: een aantal weken terug was Marco Nap samen met Stefan aanwezig op de Nash Tradeshow van 2023. Daar bekeken ze onder andere een nieuwe range boten.

BoatLife

Iets wat we nog niet eerder hebben gezien in het assortiment van Nash zijn rubberboten, maar daar komt verandering in! In 2023 komen ze namelijk met drie nieuw boten: 180, 240 en 320. Ten opzichte van andere firma’s zijn er geen baanbrekende innovaties, maar de Nash fan zal hier absoluut blij mee zijn! Maarrrr dat is nog niet alles in deze range. De mannen hebben aan alles gedacht en daarom voegen ze ook elektromotoren toe aan het assortiment en een elektrische pomp. Bekijk alles snel vanaf minuut 01:00.

Nu ook verkrijgbaar: rubberboten en elektromotoren!

Powerbankx

Geen Euro Bankx, maar Powerbankx van Nash! Deze 80.000 Mah powerbank voorziet je van voldoende stroom aan de waterkant. Denk aan het opladen van je telefoon, Drone, hoofdlamp of andere elektronische accessoires. Met deze unit kan je tot wel 15 (!) je telefoon opladen, genoeg om een weekend lang foto’s te kunnen maken. Daarnaast kun je deze powerbank ook gebruik als stroompunt voor je elektrische deken. Ja, je leest het goed! De mannen hebben een nieuw, verwarmde deken toegevoegd aan het assortiment.

Met de Powerbankx van Nash…
… zit je niet meer zonder stroom.

Aasrange

In de Nash aasrange is ook het een en ander veranderd. In de basis is het assortiment van de boilies gelijk gebleven, alleen is de Citruz niet meer wit… Dit heeft als reden dat er geen witte kleurstoffen meer gebruikt mogen worden. Uiteraard heeft Nash daar een oplossing voor en is de Citruz nu in het geel verkrijgbaar, naast roze natuurlijk! Daarnaast liggen vanaf nu ook de kant en klare partikels in de winkel. Deze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende soorten, dus voor ieder wat wils. Dit is nog niet alles, bekijk daarom zeker de bovenstaande video ;-).

Van boilies tot partikels, in het nieuwe assortiment vond je vanalles!

Banklife

Vis je langere sessies, verblijf je vaak op dezelfde stek of ben je op zoek naar extra ‘luxe’, dan zit er zeker wat voor jou tussen in de niuewe banklife range. Daar vind je onder andere een eettafel met opbergvakken, kookstation, comfortabele stoelen en grote tenten. Vanaf minuut 10:00 zie je deze items voorbij komen.

Maak jouw sessie nu extra comfortabel met de items uit de banklife range.

Overige

Verder neemt Marco een kijkje tussen de vernieuwde Titans, Siren beetmelders en … Scope kleding! Zo heeft Nash bij de nieuwe kledingrange gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen en zien de designs er super gaaf uit.

De nieuwe Nash Sirens…
… en een MEGA kampement voor langer sessies!

Bekijk snel de video om alvast een kijkje te nemen tussen alle nieuwe producten van 2023!

  • 00:01:00 – Boatlife: rubberboten, elektromotoren en een elektrische pomp
  • 00:02:55 – Powerbankx
  • 00:04:30 – Verwarmde deken
  • 00:05:45 – Molens
  • 00:06:10 – PVA
  • 00:08:10 – Aas
  • 00:10:00 – Banklife
  • 00:11:30 – Tenten
  • 00:13:20 – Beetmelders
  • 00:15:00 – Kleding

KWO Redactie


Zoals je ziet komen er weer volop vette nieuwe producten aan bij de mannen van Nash. Houd de website en de Facebook– en Instagrampagina dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook