Dit kun je 15 & 16 oktober verwachten op Carp Rotterdam!

Nog ruim 4 weken en dan gaat in de Van Nelle fabriek in Rotterdam de eerste editie van Carp Rotterdam plaatsvinden. Tijdens het weekend van 15 & 16 oktober worden deze legendarische hallen omgetoverd tot een waar karper-walhalla. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en in deze update geven de mannen je de laatste nieuwtjes over dit evenement!


De organisatie van Carp Rotterdam aan het woord: Nog ruim 4 weken en dan is er eindelijk weer een karperbeurs in de Benelux. Wij hebben er enorm veel zin in en uiteraard verwachten wij met alle partijen een spetterend event te kunnen presenteren. Uit onze socials blijkt dat veel karpervissers zin hebben in een nieuw event in de randstad en daarom verwachten we deze eerste editie een flinke opkomst. Maar wat maakt Carp Rotterdam nou speciaal? Lees daarvoor snel verder!

Sterkste karpervisser van de Benelux

Allereerst maak je tijdens Carp Rotterdam kans op de titel ‘Sterkste karpervisser van de Benelux’. Wij zijn dol op gekkigheid en onder de bezielende leiding van niemand minder dan Ardy Veltkamp wordt er een kampioenschap bankdrukken gehouden in de Van Nelle Hallen. Iedereen kan meedoen en aan het einde van het weekend zal de winnaar bekend worden gemaakt. Uiteraard kun je rekenen op een vette prijzenpot. Zie jij jezelf als een potentiële winnaar? Train die spiertjes maar, want naast de eervolle titel zijn er ook mega-prijzen te winnen.

Wie weet ga jij aan de haal met de titel en gave prijzen!

Gave merken

Achter de schermen is hard gewerkt om een interessante line-up aan groothandels te presenteren. Al met al kunnen we stellen dat dit goed is gelukt. Bekende en minder bekende bedrijven zoals Trakker, Pole Position, PB Products, CC Moore, Sportex, Nash, De Tacklebox, Ridgemonkey, Hareco, Skee-tex, Baitsolutions, Originals, Led Lenser, The Carp Specialist, House of Carp, RidgeMonkey, Free Spirit, Mr.Coot, Deeper etc. zijn present tijdens Carp Rotterdam. Ben je benieuwd welke merken er nog meer aanwezig zijn? Check dan de socials en website waar we aankomende weken nog veel meer merken bekend gaan maken.

Nu zijn de hallen nog leeg, maar dat is over zes weken heel anders!

Het mediaplein

Gezelligheid staat centraal tijdens Carp Rotterdam, daarom hebben we een groot mediaplein ingericht waar je lekker kan babbelen met bekende en minder bekende vissers. Mannen zoals Jelmer Simmes, Willem Kwinten, de boys van Underfishing, Alijn Danau, de VBK, KSN, BVK, Suri Carp en Remco de kunstschilder zijn present op dit gezellige indoorplein.

Bekende namen zoals Alijn Danau kun je tegenkomen op de Rotterdamse karperbeurs!

Foodtrucks

Als karpervissers zijn wij natuurlijk dol op lekker en veel eten en drinken. Tijdens de beurs pakken we daarom groot uit met goede horeca en hoogwaardige foodtrucks. Lekkere hamburgers, pulled porck en een flink glas bier. Er is van alles verkrijgbaar, maar dat is nog niet alles. We gaan namelijk next-level met een fantastische sushi bar en zelfs een champagnebar. Kortom: je kan het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar tijdens Carp Rotterdam.

Op Carp Rotterdam is aan catering geen gebrek.

Lezingen en optredens

In de grote zaal is een schitterend podium waar doorlopend optredens zijn van bekende vissers, influencers, maar ook gave bands. Er zijn diverse lezingen zijn van bekende vissers zoals Piet Vogel, Willem Kwinten, de mannen van Underfishing maar ook van bijvoorbeeld de populaire Youtube serie Running Waters. Daarnaast zijn er ook gave optredens van bekende Rotterdamse artiesten zoals Seaneman en de band Crawling Backs.

Kom 15 en 16 oktober luisteren naar de interessante lezingen van bekende vissers.

Een dikke afterparty!

Op zaterdag is er zelfs een heuse Afterparty naast de Van Nelle Hallen. Na een dagje beurs loop je direct het festivalterrein op waar bekende DJ’s zoals DJ Panic, Andy Ross en DJ Dylan vette optredens verzorgen. Met je zaterdagticket heb je direct en gratis toegang tot dit vette feest. Uiteraard zijn hier bars en foodtrucks aanwezig.

Het feest is na de twee beursdagen nog niet voorbij.

Vanaf nu gaat de organisatie in de hoogste versnelling! Aankomende weken mag je dus meer updates en gaaf nieuws verwachten. Wil je alvast meer weten of tickets bestellen? Check dan de website www.carprotterdam.com en zorg dat je er bij bent!

Bestel hier je tickets voor het nieuwe karperevent in de randstad: Carp Rotterdam!

Tot dan!

De organisatie van Carp Rotterdam


Meer info over deze karperbeurs kun je vinden op de website!

Bekijk ook