Dit is de TOP 5 met GRATIS video’s van 2022: ruim 160 (!) minuten

De laatste dagen van 2022… Hopelijk hebben jullie genoten van de kerstdagen en lekker voor de buis gehangen. Wellicht heb je het afgelopen jaar ook wel een aantal updates gemist? Dan hebben we GOED nieuws: we hebben de TOP 5 met beste GRATIS video’s hieronder op een rijtje gezet ⤵️


#1: Zo vang je GROTE karpers – Alijn Danau

De kracht van hennep, (aas)gedag van karpers, het belagen van grote vis, doelen op visgebied en nog veel meer: daar gaan we in dit interview met Shimano visser Alijn Danau op in! Ruim 40 minuten lang kun je leren én genieten van de kennis en ervaring van Alijn. Veel kijkplezier!


#2: POLDERKARPERS harken in Nederland & lange dag op het KWO kantoor | HOFMAN VLOG #1

In deze gloednieuwe hofman vlog neemt Mark jullie mee tijdens een nachtje vissen in de Nederlandse polder met zijn jeugdmaat Pim. Na een drukke en succesvolle nacht is de zijn eerste reactie de volgende ochtend “ Dit is de laatste keer dat ik een nachtje ga vissen als ik de volgende dag op kantoor moet werken” Benieuwd of er nog wat productiefs uit zijn handen kwam, wat er allemaal gebeurt op het KWO Kantoor en met welke filmprojecten we nog bezig zijn? Check het nu in deze eerste vlog van Hofman.


#3: MOOISTE schub van de Benelux en 36 (!) KILO spiegelkarper!

Targetvissen, VOLLE maan, het vangen van de Mohikaan, een bizarre sessie met 36 (!) spiegelkarper en nog veel meer! In een panel met Mark Pansar en Matthieus Grover worden de meeste interessante onderwerpen besproken. Nieuw kennis, inzichten en vangsten waar allemaal van watertanden… Kijk snel verder!


#4: WOONBOOT KARPERS in Nederland en stappen met het KWO Team in België | HOFMAN VLOG #2

In deze tweede vlog van Hofman neemt hij ons mee naar de Karperhoeve waar het jaarlijkse KWO Team uitje plaats vindt. Naast karpervissen is er ook tijd om gezellig bij te kletsten en te BBQ’en. Op zaterdagavond gaan de boys stappen in een van de grootste clubs van België en ook daar wordt een poging gedaan wat aan de haak te slaan;) In het tweede deel van de vlog volgen we Hofman als hij gaat karpervissen met zijn jeugdmaat Brent. Hij heeft een woonboot ter beschikking in de Nederlandse polder. Brent heeft een aantal dagen voorgevoerd en eerder al succes gehad op deze plek. Benieuwd of het de boys lukt opnieuw een mooie serie vissen op de kant te krijgen? Check dan de vlog!


#5: 70(!) KARPERS tijdens BIZARRE sessie op LAKE BLED

Een sessie op het Meer van Bled met zo’n 70 karpers… Waarschijnlijk is het nooit eerder voorgekomen! De Brabantse vissers Daan Biemans en Maarten van Halderen maakten het afgelopen zomervakantie mee en de filmbeelden van dit bizarre avontuur check je nu op het KWO YouTube kanaal. Veel kijkplezier met deze movie van ruim 30 minuten!


In 2022 gaan opnieuw heel veel, vette content publiceren op ons YouTube kanaal. Abonneer dus snel en mis niks!

KWO Redactie

Bekijk ook