Deze rubberboot gebruikt Ruben Carplife in zijn visserij!

Tegenwoordig zijn er een legio aan (rubber)boten op de markt, waaronder die van Exoco. Een merk dat jullie wellicht nog niet voorbij hebben zien komen, dus tijd voor een fieldtest. Ruben Pels ging ermee aan de slag tijdens zijn ‘kanaalobsessies’ en zijn bevindingen deelt hij graag met jullie in de video hieronder!


Vernieuwde ‘Kolibri’!

De redactie aan het woord: Exoco, het merk van deze boot, heeft misschien nog wat introductie nodig. Het is namelijk een Nederlands merk en maakt boten die eigenlijk de vernieuwde versies zijn van de Kolibri. Een merk wat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en degelijkheid. En eerlijk is eerlijk, dat zie je terug in één van de modellen, de Exoco M – 200 Carp rubberboot.

Op de Exoco M – 200 Carp kun je áltijd rekenen.

Eén van de mannen achter de serie ‘Kanaalobsessies’, Ruben Pels, gebruikt deze boot nu al een tijdje en heeft ‘m dan ook al aardig op de proef kunnen stellen. Het is ongetwijfeld dan ook goed om te horen wat hij van dit product vindt en daarom vertelt hij in de video hieronder het één en ander over dit bootje!

Grondige testfase

Zoals Ruben al zei, de Exoco M – 200 Carp is grondig en uitvoerig getest. Door de drie jaar garantie die je erop krijgt, kun je er hoe dan ook vanuit gaan dat je zonder problemen je sessies ermee kan vissen. Hij is stevig, kan tegen een stootje van allerlei soorten oevers en een geweldige bijkomstigheid is toch wel het gebruikersgemak. Ondanks zijn stevigheid is hij vederlicht en gemakkelijk te vervoeren.

Of je nu naar een Frans stuwmeer gaat of een oer-Hollands kanaal: de Exoco M – 200 Carp kan het aan.

De handvaten zitten op een logische plek en de zogenaamde Borika fasten mounts zorgen ervoor dat je van bekerhouders tot GoPro mounts erop kan bevestigen. Extra handigheidje dus! Met zijn twee meter lengte kun je tenslotte in wat voor situatie dan ook uit de voeten.

Bekijk hem eens op de website!

KWO redactie


Benieuwd naar deze boot of de andere producten van Exoco? Ga dan naar de website of bezoek ze eens in Heerhugowaard! Nog vragen over de M – 200 Carp? Doe dan een DM naar Ruben via Instagram!

Bekijk ook