Deze GAVE items van Solar zijn nu scherp geprijsd!

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes beginnen te fluiten en dat betekent maar één ding: het voorjaar komt eraan! De mannen van Carpworld.com hebben dat ook in de smiezen en daarom knallen ze een aantal gave items in de SALE. Kortom, start je seizoen goed met Solar Tackle!


De mannen van Carpworld.com aan het woord: Het visseizoen van 2023 staat voor de deur. Misschien ben je al druk bezig met de voorbereidingen voor dit nieuwe visjaar. Daar willen we je graag een handje bij helpen! Kwalitatief materiaal voor een klein prijsje klinkt goed toch? Juist! Daarom moét je de vijf items van Solar hieronder gezien hebben. Met deze super scherp geprijsde Solar items start jij het seizoen namelijk extra goedkoop!

Extra goedkoop het seizoen starten? Dat willen we allemaal wel, toch?!

#1: Solar P1 Baiting Needle

Deze iconische boilienaald uit de jaren ’90 is in een nieuw hedendaags ‘P1 jasje’ gestoken. Alle naalden uit het Solar assortiment kunnen eenvoudig aan de Solar P1 houder bevestigd worden. Daarnaast hoef je nooit meer op zoek naar boiliestoppers. Die worden gratis meegeleverd en kun je bevestigen aan de achterzijde van de Solar P1 Baiting Needle. Hoe handig is dat?!

Solar
Voor slechts €13,99 kun jij mega-efficiënt je rigs beazen!

#2: Solar SP Weighsling

Deze topper is ideaal voor het veilig behandelen van jouw vangst. Hij is namelijk perfect om je vangst kortstondig te bewaren, te transporteren en terug te zetten. De Solar SP Weigh/Retainer Sling zit bomvol slimme features die het jou en je vangst comfortabeler maken. Doordat deze verkrijgbaar is in een standaard- en large-uitvoering, is er altijd één die past bij jouw visserij. Verkrijgbaar vanaf €49,99.

Solar
Zorgeloos én verantwoord omgaan met de vis doe je met de SP Weighsling!

#3: Solar SP C-Tech Recliner Chair – Low

Ga jij graag mobiel en compact op pad, maar vind je een stukje comfort ook wel prettig? Dan is de Solar SP C-Tech Recliner Chair – Low de ideale stoel voor jou! Het is Solar namelijk gelukt om een zeer compacte en robuuste, maar toch zeer comfortabele stoel op de markt te brengen. Zo hebben ze het beste van twee werelden weten te combineren. Daarnaast is hij voorzien van een aantal zeer handige features, zoals het demontabele onderrug kussen… Benieuwd wat hij nog meer heeft? Kijk snel even op de website.

Solar
Met de Solar SP C-Tech Recliner Chair zit je een stuk lekkerder aan de waterkant.

#4: Solar Undercover Pro 3 Season Sleep System

Ben jij op zoek naar een uniek en onderscheidend Sleep Systeem voor een zacht prijsje? Dan is de Solar Undercover Pro 3 Season Sleep System de uitkomst voor jou! Door het unieke lendesteunend matras, dat in het frame is gebouwd, zal de System niet gaan doorhangen na verloop van tijd. Deze is voorzien van interne tochtstroken, ‘crash ritsen’ en een waterafstotende buitenkant. Deze kost je nu geen 399,99 maar slechts € 249,99!

Slaap zijdezacht met deze sleepsystem van Solar voor een zijdezachte prijs!

#5: Solar P1 Compact Worldwide Pod

Ben jij op zoek naar een nieuwe rodpod? Maar dan ook één die echt staat als een huis? Eén waarmee je in iedere situatie en in ieder land uit de voeten kunt? Dan is de Solar P1 Compact Worldwide Pod dé rodpod voor jou! Zolang de voorraad strekt, krijg je er nu GRATIS Solar P1 Adjustable Buzzer Bars 3 Rod (Front en Back) en Solar P1 Centre-Loc Adjustable Back Rests Standaard bij! Dat is de moeite waard om even te bekijken toch?

Solar
Met DEZE rodpod staat je set-up als een huis!

Uiteraard kun je bovenstaande en alle andere Solar items bekijken in onze karperspeciaalzaak aan de Binnenhaven 2 in Enschede. Daarnaast hebben we nog héél veel andere producten in ons zeer ruime assortiment. Kun je niet wachten of woon je niet in de buurt? Geen probleem! Ook in onze Carpworld.com webshop vind je al onze producten. We zien jullie graag terug in onze winkel of in onze webshop!

Tot gauw!

Team Carpworld.com


Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, producten en koopjes bij Carpworld.com? Volg ze dan snel even op Instagram, Facebook en Youtube!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook