Deze boilies zitten in het voorjaarspakket van BFP Baits!

Elk voorjaar stelt BFP Baits een voorjaarspakket samen met voer welke voor deze periode in hun ogen het beste is. Deze bestaan uit twee soorten boilies, namelijk een vismeel en een zoete bol. De mannen hebben een hoop aaskennis in huis, dus er is goed nagedacht over de samenstelling ervan.


BFP Baits aan het woord: Het voorjaar is dit jaar laat op gang gekomen, maar de vangsten nemen inmiddels flink toe en de vissen worden met de dag actiever. Een teken dat we flink aan de bak kunnen om een mooie reeks vissen te landen. De karper heeft na een lange winterperiode een hoop energie verbruikt. Aas met een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen bijvoorbeeld) doen het erg goed in deze periode. De karper haalt hier immers de nodige voedingstoffen uit. Combineer dit met een sterke instant bol en je spreekt een grote diversiteit aan vissen aan.

Aaskennis hebben de mannen zeker!

De samenstelling

De voorjaarspakketten bestaan uit twee soorten boilies, de Fish ‘N Tutti en de Sweet Temptation. In de Fish ‘N Tutti is een hoog percentage aan predigested vismeel verwerkt, maar liefst 35%! Dit betekent dat deze boilie veel vetten en eiwitten bevat (bouwstoffen), iets wat de vis erg goed kan gebruiken na een lange winterperiode. Daarnaast heeft deze bol een krachtige tutti flavour op alcoholbasis, een alcoholische flavour lekt ongeacht de watertemperatuur erg goed uit. De Fish ‘N Tutti is een perfecte bol om voerplekken mee op te starten.

De Sweet Temptation daarentegen is een instant killer, deze zoete en knalgele bol werkt zeer snel doordat deze boilie maar liefst drie flavours bevat op alcoholbasis. Wat zorgt voor een sterke uitwaseming, ofwel een hoge instant prikkel. De Sweet Temptation heeft verder een hoog melkpoeder percentage (veel eiwitten) en is visueel erg sterk. Door deze twee bollen te combineren spreek je erg veel vissen aan. Zo heb je in één pakket, instant en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect! Onderstaande pakketten bieden wij aan.

Deze foto zegt meer dan genoeg!

Drie verschillende pakketten

 1. Voorjaarspakket small: normaal €45,85, nu €35,95
  • 2,5 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm
  • 2,5 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm
  • 1x Wafters gemengd
 2. Voorjaarspakket medium: normaal €159,55, nu €119,95
  • 10 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
  • 10 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
  • 1x Wafters gemengd
 3. Voorjaarspakket large: normaal €319,95, nu €284,95
  • 25 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
  • 25 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
  • 1x Wafters gemengd
Een goede combinatie voor het voorjaar.

De “stevige” voerder kan beter uit de voeten met een medium of large pakket en de instant visser met het “small” pakket. Je bent op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif8tor een aanrader.

Snel aan de slag gaan?

Ben je enthousiast geraakt en wil je eigenlijk snel beginnen met één van deze voorjaarspakketten? Dat kan! We leveren namelijk elke dag de bestellingen uit, op de zondag na dan 😉. Lang hoef je dus niet te wachten voordat je achter je hengels zit met dit aas.

BFP Baits


Het is zeker de moeite waard om eens in de BFP Carp Store rond te neuzen. Naast een mooie aasrange hebben ze een breed assortiment aan karperspullen. Volg BFP Baits ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook