ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Deze accu’s van Rebelcell kun je tot wel 1000 (!) keer laden!

Licht van gewicht, compact en waterdicht; de Outdoorboxen van Rebelcell! Michiel Pilaar heeft ze al een lange tijd in gebruik en kan inmiddels niet meer zonder. In totaal zijn er drie verschillende accu’s, dus of je nu een week, midweek of weekend naar de waterkant gaat, je zit nooit meer zonder stroom!


De afgelopen zomer heb je vast en zeker de outdoorbox van Rebelcell voorbij zien komen, of wellicht heb je zelfs al overwogen om er eentje aan te schadden voor jouw (najaars)visserij. Twijfel je nog? Bekijk dan de onderstaande video waarin Michiel Pilaar je alles vertelt over de outdoorboxen ⤵️

Weekend, midweek of week karpervissen?

Zoals je wellicht in de bovenstaande video hebt kunnen zien, biedt Rebelcell drie soorten outdoorboxen aan: een 35, 50 en 70 ampère accu. Hieronder vertellen we kort welke outdoorbox je waar voor in kunt zetten.

#1: 12.35 AV: krachtiger dan een powerbank

Deze outdoorbox is minder krachtig dan de 50 en 70 AV, maar wel perfect om jouw cameraspullen, telefoon of laptop mee op te laden. Wanneer een powerbank niet voldoende is, dan is dit de perfecte keuze! Daarnaast kun je ‘m tijdens korte sessies ook goed gebruiken op je boot om de dieptemeter of elektromotor op aan de sluiten.

#2: 12.50 AV: de middenweg

Ga je meerdere nachten vissen en is een 35 AV niet voldoende, maar een 70 AV te veel? Bekijk dan 12.50 AV! Deze outdoorbox voorziet je namelijk van stroom op momenten dat jij het nodig hebt en is daarnaast ook nog eens heel robuust.

#3: 12.70 AV: de krachtigste in zijn segment

Dit is de grootste krachtpatser en dus ideaal voor de langdurige sessies. Afhankelijk van het gebruik, kan die tot wel ruim een week stroom leveren. Vaar je heel met een boot en sluit je de elektromotor erop aan, dan gaat die natuurlijk wel wat sneller leeg ;-).

Rebelcell


Meer informatie over de Outdoorboxen van Rebelcell vind je op hun website! Volg de mannen ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Bekijk ook