De VAKANTIEGELD DAGEN bij House of Carp!

Het einde van de maand mei komt in zicht en dat betekent: VAKANTIEGELD! Daarom staan er t/m 31 mei diverse toffe acties LIVE in de House of Carp webshop.


Team van House of Carp aan het woord: Om jullie zo optimaal mogelijk te laten profiteren van het vakantiegeld geven wij in onze webshop op diverse bekende merken maar liefst 15 t/m 50% korting! Denk aan merken als: RidgeMonkey, Forge Tackle, Dometic, AVID, Sonik Sports, Korda, Pro Line, Fortis Eyewear, Ashima, Sticky Baits, Baitworld etc.

Sonik Insurgent 5000 & 6000

De Sonik Insurgent 5000 & 6000 zijn mini big pits die perfect passen op alle kortere karper hengels. Uitstekend uitgebalanceerde molens met een groot aantal functies. Deze slanke mini-big pit-molens bieden uitzonderlijke prestaties en hebben een compacte behuizing waardoor ze ideaal zijn voor gebruik op kleine of middelgrote karper wateren. Onderschat de Insurgent molens echter niet als het om grote vissen gaat, want deze molens zijn tot geweldige dingen in staat, in termen van werpen en vooral van dichtbij, in de edge! Tijdens de House of Carp Vakantiegeld Dagen zijn beide molens te verkrijgen met maar liefst 50% korting.

Big Pit molens al vanaf €49,95

Het complete Sonik Sports assortiment is tijdens de House of Carp Vakantiegeld Dagen te verkrijgen met 20% korting!

RidgeMonkey end-tackle 30% off!

Speciaal voor de House of Carp Vakantiegeld Dagen hebben wij ALLE RidgeMonkey end-tackle met maar liefst 30% korting te koop.

30% korting op end-tackle van RidgeMonkey

Het complete Ridgemonkey assortiment is tijdens de House of Carp Vakantiegeld Dagen te verkrijgen met 20% korting. Voor geselecteerde Ridgemonkey items kan de korting oplopen tot maar liefst 50%!

Nieuw bij House of Carp: Avid Carp

House of Carp is trotse dealer geworden van het prachtige merk Avid Carp. Scoor nu dit fantastische merk ook direct met 20% korting in onze webshop, daarnaast hebben we nog een aantal te gekke Avid Carp deals live staan tot maar liefst 40% korting!

Nieuw bij House of Carp!

Het LevelTech ontwerp biedt een maximum aan stabiliteit en sterkte, ongeacht op welk terrein de stretcher opgesteld staat. Alle modellen in de LevelTech range zijn uitgevoerd met ons revolutionaire LevelTech systeem voor de poten. De Benchmark LevelTech range stretchers zijn ook uitgevoerd met waterpassen in de twee scharnieren aan de bovenkant van het frame, waarmee het waterpas plaatsen van je stretcher veel eenvoudiger wordt en het gewicht mooi gelijkmatig verdeeld wordt over de matras tijdens je slaap, waardoor je geen last hebt van drukpunten. Bij House of Carp is de AVID Benchmark Leveltech tijdens de Vakantiegeld Dagen te verkrijgen voor €259,99 dat is maar liefst een korting van 40%.

De nieuwe camo range bij Forge Tackle: de FTR range

Hebben jullie de geweldige nieuwe Camo range van Forge Tackle al gespot? Nog niet dan moet je zeker snel een kijkje gaan nemen in onze webshop. Deze geweldige nieuwe Camo Range, de FTR Range, bevat verschillende soorten EVA Table Top Bags, Pouches, Carry All Bags, Hookbait Bag en een Bait Bag. Nu ook nog eens te verkrijgen met 15% korting! Wacht dus niet langer en schaf jouw favoriete bag hier aan.

Bekijk snel de camo range.

Forge Tackle Z2 mini Rod Pod

Je zou gerust kunnen stellen dat de Forge Tackle Z2 Compact Rod Pod de Mini Pod op steroïde is. De Z2 Compact Rod Pod is de iets luxere versie op de Mini Pod X2; iets zwaarder en met meer verstelmogelijkheden nog stabieler te plaatsten. Op de Carp Den Bosch was deze Mini Pod al gigantisch populair en snel uitverkocht. Nu groot ingekocht en uit voorraad te verkrijgen. Net als het gehele Forge Tackle assortiment is deze geweldige Z2 Compact Pod met 15% korting te koop voor maar €76,50!

Uit voorraad leverbaar.

Het complete assortiment van Forge Tackle is met maar liefst 15% korting te verkrijgen tijdens de House of Carp Vakantiegeld Dagen!

Dometic Cool-Ice WCI 22 & CI 42

Hoge buitentemperaturen, oneffen terrein, stof en modder? Voor de “onverwoestbare” Dometic passieve koelboxen is dat geen probleem. Beide modellen van de Cool-Ice range in de groene uitvoering zijn bij House of Carp te verkrijgen nu met 35-40% korting. De Dometic Cool-Ice WCI 22 (22ltr) van €149,00 nu Voor €95,- & de Dometic Cool-Ice CI 42 (43ltr) van €299,95 nu Voor €169,-. Daarnaast nu bij elke passieve koelbox nog eens gratis koelelementen cadeau twv €20,00! Uiteraard hebben wij ook de andere formaat passieve koelboxen van Dometic; de WCI 13, 33 (voor de 1.5LTR flessen) en de andere kleuren van de WCI 22 met een mooie korting in de shop staan.

Alvast een goede zomer toegewenst en hopelijk tot snel in onze online shop!

Team House of Carp

Bekijk ook