ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De KWO Specials zijn nu ook per 2,5 KG verkrijgbaar!

Altijd al eens de KWO Specials willen uitproberen? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn nu namelijk speciale introductiepakketten verkrijgbaar van 2,5 KG. Scoor ze in een voordelige bundel en je bent klaar om deze zomer volgas runs te krijgen! Ps. de eerste 50 bestellingen krijgen een GRATIS zakje pop-ups.

🦞 Boilies bomvol natuurlijke attractie
💯 Vis met 100% zekerheid over je aas
🎣 Je hoeft ze alleen nog maar te vinden
🛒 3000+ positieve webshop reviews


Ga deze zomer nog aan de slag

Ga je voor de veel-vanger of dikke vissen boilie? Het uitgangspunt van de Krill Special was om een boilie te ontwikkelen die van nature super attractief is en die maximaal gevuld is met verschillende krill- en visproducten. Een boilie waar zoveel attractie uit komt dat een flavour overbodig is. Het uitgangspunt van onze Squid boilie is om een de goede eigenschappen van ‘vis’ en ‘zoet’ te combineren in één bol. Hierbij staat een goede smaak en het gebruik van een breed scala aan attractors voorop!

KWO Specials
Combineer de vangkracht van de Krill met de ‘big fish’ eigenschappen van de Squid in één sessie en maak van deze zomer een succes.

Maak voordelig kennis met de KWO Specials

“Je hoeft ze alleen nog te vinden”, aldus Mark Hofman die al ruim twintig jaar fanatiek op karper vist en heel wat ervaring en kennis heeft opgedaan, ook op het gebied van aas. Met deze kennis is het samenstellen van boilies begonnen wat later geresulteerd heeft in de KWO Krill en Squid Specials.

De eerste 50 bestellingen krijgen een GRATIS zakje pop-ups.

En NU heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met deze boilies die bomvol natuurlijke attractie zitten! Voor slechts €23,99 haal je 2,5 KG in huis en kan het ’testen’ beginnen. Eén ding is zeker, aan de boilies zal het niet liggen ;-).

KWO Specials
Perfect voor de compacte visser, die graag een ‘struinzakje’ meeneemt.
KWO Specials
Beide smaken zijn alleen verkrijgbaar in 20MM.

Niet te vergeten; deze kleine zakken nemen weinig ruimte in beslag. Perfect voor de korte sessies. Wil je ook graag een booster en bijbehorende pop-ups erbij? Dat kan! We hebben namelijk een aantal voordelige bundels voor je klaarstaan in de KWO Shop. Neem hier snel een kijkje!

KWO Specials
Scoor ze in een voordelige bundel en je bent klaar om deze zomer achter de grote karpers aan te jagen!

Mark Hofman aan het woord

Met de KWO Specials weet ik dat de karpers mijn aas direct herkennen als voedsel en dat ze er voor terugkomen. De attractie, smaak en voedingswaardes zijn goed in balans.

Als er iets belangrijk is in mijn visserij dan is het vertrouwen. Ik moet 100% overtuigd zijn van de vangkracht van mijn aas.

Inmiddels heb ik er in heel Europa enorm veel en grote karpers mee gevangen.

Mark Hofman

Mark Hofman
Mark wist zijn PB te vangen op de KWO Specials!

The Wall of Fame

Succesvol ingezet in heel Europa door ons team en honderden tevreden klanten. Bekijk een aantal vangsten hieronder 😎. Voor nog meer vangsten check je onze Wall of Fame!

KWO Redactie


Maak nu ook kans op een aaspakket ter waarde van €120,- (!)

Om de lancering van dit account te vieren verloten we een Squid & Krill aaspakket compleet met pop-ups, hard-hookbaits en boosters. Kans maken is simpel: zorg dat je dit account op Instagram volgt!

KWO Specials
Klik op de afbeelding om kans te maken!

Bekijk ook