ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De GROOTSTE karperbeurs van Europa heeft een nieuwe locatie: Den Bosch!

Na twee jaar van afwezigheid (vanwege het coronavirus) kunnen we eindelijk vertellen dat Europa’s grootste karperbeurs weer gevierd mag worden. Op 20 januari 2023 open de deuren van de Brabanthallen zich drie dagen lang voor 27e editie van Carp Den Bosch. Dé beurs die je als karpervisser niet mag (en wilt) missen!


Organisatie van Carp Den Bosch aan het woord: Hou je van karpervissen? Ben je een beginner of een expert? Ben je een statische karpervisser of ben je liever mobiel? Voor elk type karpervisser is Carp Den Bosch ‘the place to be’. Je vindt er alles wat je nodig hebt om karpers te vangen. Van hengels en molens tot end-tackle en aas, je vindt hier alles en we bedoelen echt ALLES. Mocht je het niet vinden op Carp Den Bosch 2023, dan bestaat het waarschijnlijk nog niet ;-).

karperbeurs
Mocht je het niet vinden op Carp Den Bosch 2023, dan bestaat het waarschijnlijk nog niet ;-).

Niet in Zwolle maar in ‘s-Hertogenbosch

Carp Den Bosch vond vroeger plaats in de IJsselhallen-Zwolle, onder de naam Carp Zwolle, hier hebben we de show 24 keer gehouden. De laatste editie daar was in 2020. Toen besloten we dat we naar een grotere hal moesten verhuizen, omdat Zwolle niet langer de ruimte bood om Europa’s grootste karperbeurs te huisvesten. Helaas hadden we niet kunnen voorspellen dat Covid-19 onze plannen voor twee jaar zou pauzeren, terwijl de wereld het virus bestreed.

karperbeurs
De karperbeurs is vanaf nu niet meer in Zwolle maar in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. 

Na die crisis kunnen we onze plannen waarmaken en eindelijk verhuizen naar de Brabanthallen in de stad ‘s-Hertogenbosch, die in Nederland simpelweg bekend staat als ‘Den Bosch’.  De Brabanthallen heeft modernere halen, is veel groter dan we gewend waren en is nu gastheer voor Carp Den Bosch 2023. Van de beursruimte in Den Bosch gaan we 24.000 m² gebruiken, dat is 4.000 m² meer dan in voorgaande jaren. Dit geeft ons ook ruimte voor uitbreiding, want de Brabanthallen heeft tot 55.000 m² voor als we dat nodig hebben! 

karperbeurs
karperbeurs

Wanneer is Carp Den Bosch?

Zoals altijd wordt Carp Den Bosch 2023 vroeg in het jaar gehouden, zodat je alles wat nieuw is kan bekijken en je boodschappen kan doen vóór je eerste sessie van het seizoen. De deuren gaan op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 open om 09:00 uur en sluiten op vrijdag en zaterdag om 17:00 uur en op zondag om 16.00 uur. 

Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen zijn helemaal gratis.


Carp Den Bosch
Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen zijn helemaal gratis.

Wat kun je verwachten?

Carp Den Bosch staat helemaal in het teken van het vissen op karper. Boilies, voerboten, hengels, vakanties, tenten en nog veel meer. Als je het hier niet vindt is de kans groot dat het niet bestaat ;-). Met meer dan 100 verschillende stands, interessante en leerzame sprekers en tal van activiteiten, bevind je je in de karper hemel! Wat het programma precies is wordt in de loop van de tijd bekend gemaakt op onze website, maar ook op die van KWO. Het beloofd weer een spetterende editie te worden!

Zien we jou ook 20, 21 of 22 januari in Den Bosch?

Organisatie Carp Den Bosch


Meer informatie over Europa’s grootste karperbeurs vind je op de website van Carp Den Bosch. Vergeet ook niet om het Instagram account en de Facebookpagina te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk ook