ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Carp Rotterdam: een nieuwe karperbeurs in Nederland!

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober zal de allereerste karperbeurs ooit in Rotterdam plaatsvinden. De Van Nelle Fabriek, wat inmiddels tot de UNESCO erfgoed behoort, zat dit weekend omgetoverd worden tot een karperbeurs die anders is dan andere visbeurzen. Meer hierover in de onderstaande update!


Een karper-evenement in een modern jasje

De organisatie aan het woord: Jullie lezen het goed. Eindelijk een karperbeurs in de Randstad. In de Van Nellefabriek, op slechts 45 minuten rijden van Breda, Utrecht en Amsterdam. Deze toplocatie staat op de Werelderfgoedlijst en is met haar historische ‘urban’ look en oppervlakte van maar liefst 12.000 m2, een echte toplocatie als je het ons vraagt.

De Van Nelle Hallen in Rotterdam worden 15 & 16 oktober…
omgetoverd tot een waar karper walhalla!

Carp Rotterdam is een evenement in een modern jasje. Het is een social waar jong en oud elkaar weer gaan ontmoeten na een corona tijdperk. We hebben goed entertainment en de beste catering. Meerdere foodtrucks met goede snacks zullen het cateringplein innemen. Er zijn diverse gezellige locaties waar heerlijke drankjes en culinaire hapjes genuttigd kunnen worden tot aan champagne en een sushibar toe! Ons programma biedt onder andere het beste op karpervideogebied met live muziek van diverse, gave artiesten.

De eerste karperbeurs ooit in de randstad!

Van harte welkom

De gehele Van Nelle Fabriek is met 12000 m2 tot de nok gevuld. Niet teveel van hetzelfde, maar juist heel erg divers. Als je iets zoekt op karpergebied: wij hebben het. Van de gerenommeerde groothandel tot allerlei toffe nieuwkomers. Heb je iets gevonden wat je graag zou willen hebben? Dan kan je het gelijk kopen. Bij iedere stand. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Wij zorgen dat ze uitgebreid entertaint worden tijdens jouw bezoek aan het evenement. Na sluitingstijd gaan we zelfs nog even door met een gaaf feest. Iedereen is van harte welkom op het foodtruck plein naast de Van Nelle Fabriek!

Benieuwd naar wat hier gaat gebeuren? Houd dan de socials van Carp Rotterdam in de gaten!

Binnenkort meer!

Aankomende maanden volgt op KWO alle concrete informatie over lezingen, standhouders, sprekers en nog veel meer. Kun je niet wachten? Check dan alvast de website en bestel je tickets!

We zien je daar!

De organisatie van Carp Rotterdam


Meer info over deze karperbeurs is te vinden op de website!

Bekijk ook