ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

BLACK FRIDAY DEALS: korting op het hele* assortiment van Carpworld.com

Ja, tijd om te shoppen! De week van ‘Black Friday’ loopt, dus dat betekent korting in de winkel en webshop van Carpworld.com. De mannen hebben hieronder alvast een aantal deals voor je klaarstaan, bekijk ze snel!


De mannen van Carpworld.com aan het woord: Het is weer zover: Black Friday bij Carpworld.com! Profiteer nu van 15% korting op bijna het gehele assortiment. Deze korting scoor je zowel in de winkel als in de webshop. Black Friday loopt van 23 t/m 29 november, je hebt dus even de tijd. MAARRRR wacht niet te lang, want op = op! Scoor nu bijvoorbeeld zeer voordelig onderstaande items die jou niet in de kou laten staan deze winter.

15% korting op het hele assortiment* tijdens Black Friday!

Seven Oaks Kachel

De Seven Oaks (tent) Kachel is hét item in de categorie bankware dat niet mag ontbreken als jij een ‘die hard’ wintervisser bent. De Seven Oaks Kachel is een stuk Duitse degelijkheid die jou niet in de kou laat staan. Zelfs tijdens de koudste dagen en nachten van het jaar zorgt deze rakker voor behaaglijke temperaturen. Aan jouw veiligheid is ook gedacht. Zo is de Seven Oaks voorzien van omvalbeveiliging en schakelt hij automatisch uit, als er te weinig zuurstof is. Dit voorkomt levensgevaarlijke taferelen.

Trakker CR 3-Piece Winter Suit

In het najaar en de winter wordt jouw lichaam geteisterd door de elementen. Als je hier niet goed op voorbereid bent, kan dit het einde van jouw sessie betekenen. De juiste karperkleding is dus van essentieel belang. Het Trakker CR 3-Piece Winter Suit biedt optimale bescherming tegen de elementen. Het unieke 3 lagen systeem zorgt namelijk voor ultieme isolatie. Het fleece vest is uitritsbaar, zodat zowel het fleece als de jas tevens afzonderlijk gedragen kunnen worden. Zo kun je ieder jaargetijde uit de voeten met de Trakker CR-Piece Winter Suit.

Optimale bescherming tijdens de winterse dagen met het Trakker Core Suit.

Daiwa Emblem 45 SCW QD SD

Ben jij toe aan nieuwe karpermolens? Dan is dit dé kans om voordelig een paar nieuwe werkpaarden aan te schaffen! De Daiwa Emblem 45 SCW QD SD is nu namelijk extra voordelig geprijsd! Zowel de looks als de specs van deze Daiwa knaller zijn uitmuntend. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lijncapaciteit? Er gaat maar liefst 700 meter 0.35mm lijn op! De Slow Cross Wrap zorgt voor optimale lijnligging op de spoel. In combinatie met de Ultra Longcast Spoel maakt dit extreem verre worpen mogelijk.

Ga jij binnenkort met deze werkpaarden van Daiwa aan de slag?!

*Let op: Deze actie is niet geldig op aanbiedingen, acties, beetmelders, voerboten, Shimano, Daiwa, lopende kortingscodes en winkeltegoeden.

We zien je graag in onze winkel in Enschede, of natuurlijk in onze webshop Carpworld.com

Team Carpworld.com


Ga snel naar de webshop van Carpworld.com en haal jouw spullen extra voordelig in huis!

Bekijk ook