ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Black Friday Deals bij House of Carp!

Het team van House of Carp zet dit jaar groots in met deals tot maar liefst 40% korting. Handige items van RidgeMonkey, koelboxen van Dometic en diverse kleding, NU extra voordelig! Neem hieronder snel een kijkje.


Bivvy- en hoofdlampen met 30% korting

Team House of Carp: Voor de uiterst gewilde en van hoge kwaliteit RidgeMonkey Bivvy Lites & Head Torches, hebben wij een Black Friday Deal LIVE staan met maar liefst 30% korting. Denk aan de bekende Bivvy Lite Plus, Pro IR, Pro Elite, Vault Lite IR180, VRH150X & VRH300X! Deze Bivvy Lites en hoofdlampen zijn dé musthaves tijdens de donkere winterdage, tevens zijn ze ook nog eens van zeer hoge kwaliteit en niet meer weg te denken in de karpervisserij.

Extra licht voor de donkere dagen, bekijk het assortiment bij House of Carp!

Markers in verschillende maten met 40% korting

Voor de zeer fijne RidgeMonkey RotaBlock Markers hebben wij een knaller van een deal! De markers zijn ideaal om je stekken eenvoudig vanuit de boot te markeren. Bij de RotaBlock Marker Maxi zitten ook nog eens 2 verwijderbare ReflectaStems om tijdens de donkere dagen je stekken snel vindbaar te krijgen!

Vind je stekken gemakkelijk terug met de markers van RidgeMonkey…
… of haal deze handige bucket in thuis met 40% korting!

Een andere deal, is de RidgeMonkey Collapsible Bucket 10 liter; scoor deze tijdens de Black Friday Days met 40% korting. Zo zit je nooit meer zonder wateropslag. Ook een zeer handig product voor veelzijdig gebruik, denk aan een wasbak, voerbak, het koel houden van producten en meer.

Dometic koelboxen met 25% korting

De welbekende Dometic Koelboxen hebben wij nu extra scherp geprijsd, speciaal voor Black Friday! Zowel de passieve boxen als de WCI 22 (22 liter) & CI 42 (42 liter), dan wel de actieve ACX340G box met gaspatroon (41 liter). Deze staan nu voor je klaar in de webshop met 25% korting.

Altijd vers eten en geen koud bier meer met de Dometic koelbox.

Hoge buitentemperaturen, oneffen terrein, stof en modder? Voor de “onverwoestbare” Dometic ijsboxen is dat geen probleem. De Cool Ice ijsboxen zijn uitgerust met een zeer effectieve isolatie en voorzien van koelelementen of ijsblokjes, deze houden levensmiddelen zoals vis en vlees extra lang vers. Afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden zelfs enkele dagen lang. Bovendien worden ze geleverd met 5 jaar garantie.

Kleding van House of Carp met 30% korting

Onze welbekende en gewilde karper-, vis kleding met diverse toffe opdrukken zijn nu met 30% korting te verkrijgen. De hoodies zijn maar liefst in vier kleuren te verkrijgen (groen, zwart, bordeaux rood en roze) en gaan vanaf maat S t/m 5XL, Onze joggers zijn er in de kleuren groen en zwart en gaan tevens vanaf maat S t/m 5XL.

Scoor jouw viskleding nu extra voordelig.

20% korting op alle andere items

Naast al deze te gekke Black Friday Deals, hebben wij ook op al onze andere (bekende) merken 20% korting tijdens deze kortingsdagen. Denk aan merken als RidgeMonkey, Ashima, WOLF, Fortis Eyewear, Sticky Baits, My Baits, Baitworld en meer! Ook op het merk Forge Tackle geven wij tijdens deze dagen 15% korting. Wacht dus niet langer en scoor NU jouw favoriete product in onze webshop!

Wacht niet te lang, want de actie eindigt op 28 november 2022!

De House of Carp Black Friday Days zullen dit jaar starten op vrijdag 11 november en eindigen op 28 november 2022.

Tot snel en happy shopping!

Team House of Carp


Ben je benieuwd naar alle producten, ga dan naar de website van House of Carp!

Bekijk ook