ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

BLACK FRIDAY DEALS: 20% korting bij BFP Carp Store!

Tijd om (kerst)inkopen te doen, want de mannen van BFP Carp Store geven 4 dagen lang 20% korting op het hele assortiment! Scoor dus voordelig een winterpak, winteraas en nog veel meer. Lees snel verder!


Team van BFP Carp Store aan het woord: Dit jaar pakken we flink uit tijdens de Black Friday dagen, we geven maar liefst 20% korting van donderdag 24 november tot zondag 27 november op het héle assortiment. Heb je nog een warmtepak nodig of een nieuwe slaapzak om de winter goed door te komen langs de waterkant? Profiteer van 4 dagen 20% korting.

Profiteer van 20% korting!

Trakker & Aqua warmtepakken

De F12 Thermal serie van Aqua is ontwikkeld om hoogwaardige kledingstukken te creëren die de perfecte combinatie van warmtebehoud, waterbestendigheid en ademend vermogen bieden. Dit, in combinatie met een uitstekende duurzaamheid, is ingesteld om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vissers.

Met de warmtepakken van Aqua en Trakker vis je de hele winter door!

Het populairste winterpak van Trakker heeft een mooie upgrade gehad en is volledig in een kaki kleur uitgevoerd. Het pak bestaat nog steeds uit het driedelige lagensysteem, maar heeft nu een nog beter geïsoleerd jack, een interactieve fleecevoering met rits en een volledige bib-and-brace-bodem. Dit comfortabele pak kan in de koudste maanden volledig worden gebruikt en de fleece-laag kan worden verwijderd voor minder koude dagen. De stijl en pasvorm van de kledingstukken bieden optimale bewegingsvrijheid op de oever. Een 3-delig pak voor ultieme prestaties en veelzijdigheid!

De warmtepakken van Trakker hebben een mooie upgrade gekregen…
… scoor ‘m snel met 20% korting!

Het perfecte winteraasje

De Sweet Temptation is een zéér licht en zoet verteerbaar bolletje, het bevat ook nog eens twee alcoholische flavours. Flavours op alcoholbasis stollen niet bij een lage watertemperatuur, zodoende blijft het aas zeer attractief!

Op zoek naar aas voor winter?
Bekijk dan eens de Sweet Temptation.

Profiteer dus van donderdag tot zondag (24 t/m 27 november) van 20% korting op www.bfpbaits.com of in de winkel.

Team BFP Carp Store


Shop je liever online, ga dan hier naar de webshop van BFP Carp Store.

Bekijk ook