Aanstaande zondag: Landelijke meeting De KSN

Vissers opgelet! De landelijke meeting van De KSN nadert met rasse schreden. Aanstaande zondag (26 november) zullenBart van Bezouw, Koos Walters en Danil van Dijkdeze gezellige dag opleuken met leerzame en vermakelijke presentaties. De deuren van ‘Autogrill De Meern’ (nabij Utrecht) gaan om 12 uur open en het programma startrond de klok van 13 uur!

“WEER OP ZONDAG? LEES IK DAT GOED?”

Zoals je in de inleiding al kon lezen wordt de meetingwederom op zondag georganiseerd. Dit omdat het vorig jaar goed is bevallen. We hebben minder ‘last’ van Sinterklaasintochten en sportende kinderen. ๐Ÿ™‚

autogrill-de-ksn-1

De locatie: De Meern nabij Utrecht.

autogrill-de-ksn-2

Gratis parkeergelegenheid voor de deur!

De meeting zal plaatsvinden bij Partycentrum / restaurantAutogrill De Meernvlakbij het plaatsje De Meern. Centraler in het land kan haast niet (ten westen van Utrecht). Dankzij de liggingaan de A12 zit je slechts een paar minuten nadat je de snelweg verlaat al aan het bier ๐Ÿ˜‰

Meeting nieuwe stijl

Naast de verplaatsing naar de zondag en de nieuwe locatie is er nog een verandering! Het programma is beknopter dan voorheen en zal nu volledig op de middag plaats vinden. ’s Ochtends kan er dus nog gewoon met het gezin worden ontbeten want vanaf 12.00uur gaan de deuren van de Autogrill open en kan er o.a. gezellig een cola (of een biertje) worden gescoord i.c.m. een lekker broodje. Het programma is als volgt:

13.00 ? Opening
13.20 ?Danil van Dijk
14.40 ?Koos Walters
16.00 ? Bart van Bezouw

Aansluitend: de TOMBOLA met waanzinnige prijzen van onder meer: Raptor Boats, Shimano, The Carp Specialist, Lowrance, My Product Baits, Korda, Karper magazine, KWO en Carp Zwolle.

De hoofdprijs van de tombola is een Raptorboat van 2.30m inclusief een 55lbs electromotor.

Goed, 3 lezingen dus. Iedere presentatie zal ongeveer 45 minuten duren zodat er voldoende ruimte is om tussendoor een biertje te drinken en om gezellig bij te kletsen uiteraard. Dat is immers de kern van de landelijke meeting: elkaar weer zien!

Daniel van Dijk gaat o.a. vertellen over zijn avonturen op de Canadese binnenzeen.

Danil van Dijk is een wereldreiziger die (na flink wat jaren Frankrijk) is gaan pionieren in Canada. Samen met z’n mattie Remco Maat heeft hij fantastische avonturen mee mogen maken op de gigantische wateren die Canada rijk is. Niet te missen als je van avontuur houdt ๐Ÿ˜‰

De tweede lezing van de dag zal op het conto komen van Koos Walters. Als eigenaar van karperleverancier CarpFarm en het betaalwater Carplantis is Koos dag en nacht bezig met het karpervissen. Alhoewel, in 2016 werd hij vader en sindsdien staat hij toch iets anders in het leven. In zijn presentatie geeft hij de aanwezigen een interessant kijkje in zijn (drukke) bestaan.

De KSN is trots dat ze Bart van Bezouw hebben weten te strikken om de afsluitende presentatie te verzorgen. Deze technisch zeer sterke visserzal de aanwezige karpervissers een mix van aanpak en mooie anekdotes voor gaan schotelen. Niet te missen dus!

De presentatie van de dag is in handen van Michiel Pilaar.

Standhouders en een vette tombola

Net als tijdens de meetings in voorgaande jaren zal ook de editie van 2017 worden afgesloten met een knallende tombola. De hoofdprijs is Raptor karperboot, met toebehoren t.w.v. > ?1000,- en daarnaast zijn er natuurlijk tientallen overige prijzen die het meer dan de moeite waard maken om toch een paar lootjes te kopen. We zijn en blijven immers karpervissers en die hengelen graag naar wat moois? ๐Ÿ˜‰ Daarnaast zullen er ook dit jaar weer een aantal standhouders die acte de prsence geven op de landelijke meeting van De KSN.

Sjors Kwinten was vorig jaar de grote man tijdens de tombola; hij trok de lootjes en maakte menig karpervisser blij!

Gratis toegang

De KSN nodigt iedereen dan ook uit om zijn zondagmiddag te spenderen op deze jaarlijksemeeting. De toegang is volledig gratis voor leden en ieder lid krijgt twee drankmuntjes bij aankomst, dat is alvast een goed begin van de middag. Ieder De KSN lid kan twee niet-leden meenemen als introduc. Deze kunnen dan ‘proeven’ van de sfeer en eens goed rondkijken of deze belangenbehartigingsclub een aanvulling is op huneigen visserij. Lid worden kan natuurlijk ter plekke (of nu alvast opde website van De KSN).

Mede dankzij De KSN worden er jaarlijks duizenden spiegelkarpertjes uitgezet door heen Nederland.

Mede dankzij De KSN worden er jaarlijks duizenden spiegelkarpertjes uitgezet door heen Nederland. Mede mogelijk gemaakt door Koos Walters, de tweede spreker van de dag!

Be there!

Kortom, mis het niet! Houd de zondagmiddag 26 november vrij en kom voor een leuk middagje ‘carp talk’ naar de Autogrill!

Wat?

Landelijke meeting De KSN.
Wanneer? Partycentrum Autogrill, Meerndijk 59 teDe Meern (aan de A12).
Hoe laat?Zaal open om 12 uur en start programma om 13 uur.
Lezingen?Jazeker, vanBart van Bezouw, Danil van Dijk enKoos Walters.
Duur?Welnee joh, helemaal gratis. Ieder lid kan twee niet-leden meenemen!

Tot dan!

Voor meer informatie over De KSN en alles wat ze nog meer doen check jewww.deksn.nlen deFacebookpage!

de-ksn-logo

Bekijk ook