KWO op bezoek bij Hareco Hengelsport

Een complete winkel verhuizen met de hulp van tientallen vrienden, kennissen, klanten en vrijwilligers. Dat is wat Hareco Hengelsport in dit voorjaar deed. Binnen no-time was de winkel verkastnaar hetnieuwe pand aan de Blankenstraat 4 te Sliedrecht. Op deze (veel ruimere) locatie kan Hareco haar klanten nog beter van dienst zijn. Ruim 2100 m2is de zaak nu en vorige week nam Michiel een kijkje!

Fotoverslag van Jordy

Met deze 2100 m2 is de zaak 11 keer groter dan de shop op de vorige locatie. Niet alleen het winkeloppervlak is vergroot, ook devoorraad is enorm en wachten op je nieuwe spulletjes is er dus in principe niet meer bij! Hieronder check je een aantal features die deze zaak toch wel uniek maken!

Bij Hareco is genoeg ruimte om alles uit te proberen.

Entree

Na binnenkomst tref je bovenaan de trap de imposante karpervijver aan (en dat gewoon in de winkel)! Met zo’n entree wordt meteen duidelijk dat de boys & girls van Hareco cht haar best hebben gedaan om iets speciaalsneer te zetten. Aas, hengels, beetregistratie, hengels, netten, tientallen compleet gemonteerde tenten, stretchers, stoelen en onthaakmatten… Hier staat het allemaal, klaar!

In de vijver zwemmen enkele parels van karpers.

Assortiment

Ook is een groot assortiment van Shimano vertegenwoordigd. Zo kun je als karpervisser zelf, of met hulp van n van de deskundige medewerkers, een prima keuze maken voor een molen die bij past bij jou, je visserij n je budget. Ook het complete Nash assortimentis op voorraad en met deinteractieve Nash display hoef je alleen de barcode van jouw product te scannen om aan de hand van de video te zien wat je er allemaal mee kunt doen. Ook de andere bekende marken als Korda, PB Products, Fox, JAG, Avid, Prologic, JRC, Berkley, enz. kun je in deze superstore terugvinden!

Een nieuwe visjas of een warme broek nodig? Bij Hareco hangt een grooooot assortiment met (karper)kleding!

Natuurlijk kun je bij Hareco ook terecht voor een ruim assortiment aas. Boilies, pellets, tientallen soorten hookbaits en partikels, zowel kant-en-klaar als ongekookt… Het is er allemaal te vinden en van een zeer divers aantal merken. Er is keuze genoeg en dat is wel zo prettig.

Alle CC Moore producten zijn aanwezig in de winkel.

Ook Dreambaits en All-inn partikels zijn verkrijgbaar.

De winkel is een beetje in tween gedeeld. Het eerstedeel boven aan de trap is een goed verlicht ruim oppervlak vol met tackle, hengels, aas en andere producten. De achterste ruimte van de winkel is donker, meer ‘carpy’ en staat werkelijk waar helemaal VOLmet tenten, stoelen en stretchers. Je kunt er op de stoeltjes zitten, je kunt er op de tientallen stretchers gaan liggen en je kunt bekijken of een bepaalde bivvy wel echt geschikt is voor jou en je visserij. Maar pas op: het voelt hier zo rustgevenddat je zomaar eens in slaap kunt vallen bij het uitproberen van een van de producten in de showroom. 😉

Ruime keuze aan stretchers en stoelen.

Chillen aan de Bar

Bij Hareco kun je trouwens meer dan alleen maar winkelen! Er is namelijk een complete Ierse pub ingebouwd in deze superstore! Bespreek er je laatste sessie, wissel ervaringen uit en ontmoet nieuwe maten. Of ga er samen met je vismaat heenom je sessie voor te bereiden door inkopen te doen en gezellig even informatie uit te wisselen met een collega visser die jouw bestemming al eens heeft bezocht. Dit alles kan aan de bar in de winkel van Hareco!

Bakje koffie of een koud biertje, bij Hareco is het mogelijk 😉

Kennis en klantvriendelijkheid

De nieuwe winkel is opgezet door Harry de Ruiter en zijn broer. Het deskundige personeel waar je al bekend mee was is gewoon gezellig mee verhuist waardoor de uitgebreide kennis van de diverse medewerkers voor alle klanten gewoon behouden is gebleven.

Het team van Harceo staat 6 dagen per week voor je klaar!

Facebook & website

Hareco heeft een actieve Facebookpage. Hierop worden diverse interessante updates gepost met veelal interessante een aantrekkelijke aanbiedingen waarbij je denkt “hoe kan het voor die prijs?” Als je de pagina nog niet hebt geliked, klik dan evenop deze linkom op de hoogte te blijven en er als eerstebij te zijn als er weer een nieuwe actie is.

Bezoek Hareco op de Blankenstraat 4 te Sliedrecht op de volgende dagen / openingstijden:

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 9.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17 uur
Zondag gesloten!

Uiteraard kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen in de webshop. Wilje ook weten wat Hareco allemaal in huis heeft? Klik danhiervoor de website. Contact opnemen kan tijdens openingsuren op: 0184-414 347 of 24/7 op info@hareco-hengelsport.nl

Bekijk ook