KWO Product Buzzz – Voorjaarsknallers, nieuwe gadgets en een toffe vacature!

Met dit zonnige voorjaarsweer worden de karpers een stuk actiever en dat zien we terug aan de toenemende vangsten! Niet alleen de vangsten namen toe, maar ook het aantal producten bij de merken en winkeliers. In deze gloednieuwe KWO Product Buzzz hebben we alle items op een rijtje gezet, dus check ‘m snel!


Bekijk de Nash Moonshine Micro Lite; nooit meer donker!

Team Nash aan het woord: Nieuw, de Micro Lite uit de Moonshine lampen serie! Met maar liefst drie instellingen en de mogelijkheid om een rood licht te gebruiken, is dit de ideale lamp voor de karpervisser. Het compacte model van de Moonshine Micro Lite hoofdlamp draagt zeer comfortabel en is voorzien van een oplaadbare 1000ma accu die middels een micro-USB makkelijk op te laden is aan elke powerbank. De ingebouwde accu op de Nash Moonshine Micro lite zorgt voor een lange levensduur!

  • Oplaadtijd 3 uur
  • Eén rode LED instelling
  • Ingebouwde 1000mA batterij
  • Verstelbare elastische hoofdband
  • Waterdicht beoordeeld volgens IPX 4
  • Micro-USB aansluiting voor het opladen
  • Drie instellingen voor witte LED-helderheid
  • Gebruikstijd 6-12 uur (afhankelijk van instelling)

De nieuwe Moonshine Micro Lite heeft een advies prijs van €22,99 en is verkrijgbaar bij één van de betere hengelsportzaken of kijk voor meer informatie op de website.


De Aqua DPM Fast & Light Brolly nu ook in Camo

Team Aqua aan het woord: Gelijk aan onze originele, best verkochte Fast en Light Brolly, biedt de DPM camo-variant dezelfde eigenschappen als de Fast en Light Brolly 100. Het lichte en compacte ontwerp zorgt voor een gemakkelijke montage, met meer ruimtebesparing bij gebruik in combinatie met een barrow. Bovendien geeft de 9e rib van deze 55-inch brolly, een groter dekkingsniveau voor de mobiele visser. Dit zorgt voor een ongehinderd uitzicht op je stek.

Deze shelter is compatibel met de Aqua Camo Fast & Light Wrap en vereist extra Quicksticks die apart kunnen worden gekocht, met zowel 24” als 48” varianten, afhankelijk van de gewenste stabiliteit. Populair bij de hedendaagse karpervisser, is het disruptive pattern material (beter bekend als DPM), een camouflageontwerp dat is overgenomen van de Britse strijdkrachten.

Bekijk hieronder de adviesprijzen:

  • Aqua DPM Fast & Light Brolly: €359.99
  • Aqua Fast & Light 100 MK2 Brolly: €359.99
  • Aqua Fast & Light Mozzy Mesh: €64.99
  • Aqua Fast & Light Brolly Groundsheet: €71.99

Bekijk hier de plattegrond van de KWO in Action Day 2022!

Op zondag 22 mei is het zover: de vierde editie van de KWO in Action Day! We gaven eerder al aan dat we dit jaar next-level gaan en met ruim 30 merken en 20 bekende vissers, is dat vertrouwen nog altijd torenhoog. We houden jullie niet langer in spanning, dus bekijk snel de plattegrond en lees hier waarom jij dit event absoluut niet mag missen!

Wees er snel bij, want op = op!

Klik hier voor meer informatie!

Bekijk de Caperlan Ventus Boten: van 180 t/m 320 centimeter

Team Caperlan: Caperlan, het hengelsportmerk van Decathlon, gaat de markt op met hun nieuwe rubberboten! De kwaliteit en innovatie die zij al jaren toepassen op SUP’s en bellyboten, nu gecombineerd met de kennis van karpervissers. Zo zitten er een aantal handige opties aan deze boot: 

  • De mogelijkheid om je tassen of speciale aastassen te monteren aan je boot
  • Een schepnet strap zodat je je schepnet nooit verliest op het water
  • Het airdeck ventiel in de voorkant van de boot waardoor hij makkelijk leegloopt, en dus oprolt

De Ventus boten starten vanaf €579,99 en is online verkrijgbaar op Decathlon.nl


Dikke karpers in het vroege voorjaar op Busters Lake – The Carp Specialist

Team van The Carp Specialist aan het woord: In deze VLOG-video neemt onze collega Remco je mee op een vroege voorjaarssessie eind maart/begin april op Busters Lake. Samen met zijn vismaat Thomas weet Remco in 5 dagen tijd diverse zware karpers te vangen en zelfs z’n PB sneuvelt. We wensen je veel kijkplezier en mocht je na het bekijken van de video meer informatie over Busters Lake willen, bezoek dan zeker even onze website!


Haal de end-tackle van Cygnet extra goedkoop in huis!

Team Cygnet aan het woord: Vanaf NU verkrijgbaar in jouw lokale hengelsportzaak, de terminal tackle range met een wel hele mooie aanbieding: 5 HALEN = 4 BETALEN. Kies vijf terminal tackle producten en betaal er slechts vier. Het goedkoopste product is het product dat je gratis krijgt. Alleen producten die in de categorie terminal worden vermeld, zijn inbegrepen in deze aanbieding. De volledige lijst van producten die in de aanbieding zijn inbegrepen, kun je terugvinden op onze website.


Bekijk de JRC beetmelder sets bij Fish Inn!

Het team van Fish Inn aan het woord: Bij ons is ook het seizoen losgebarsten! Eén van de artikelen die met grote regelmaat over de toonbank heen schuiven zijn de JRC Radar CX beetmeldersets. Deze beetmeldersets beschikken over alle benodigde functies die jij vandaag de dag nodig zult hebben voor het vangen van de mooiste en vetste karpers.

De JRC Radar beetmelder heeft een volume, toon en gevoeligheid functie waarmee je zelf de gewenste instellingen kunt bepalen doormiddel van drie handige draaiknoppen. De behuizing is gemaakt van slagvast ABS-materiaal en daardoor kan de beetmelder elk weertype aan. De JRC Radar CX karper beetmelders beschikken over een handmatig, instelbare nachtlamp en rubberen inzetstukken die de hengel op zijn plek houdt. De JRC Radar CX is ontworpen, gemaakt en getest in de VS, dit staat garant voor hoge kwaliteit. De JRC receiver heeft een bereik van +/- 150m. De beetmeldersets worden geleverd met een hardcase opbergkoffer inclusief speciaal ontworpen hardcase covers ter bescherming van de beetmelders.

De JRC Radar CX sets zijn verkrijgbaar in meerdere combinaties zoals 2+1, 3+1 én zelfs 4+1 met blauwe verlichting of in een driekleuren verlichting. Wist je dat de kortingen van dit artikel oplopen tot zelfs 40%? Neem gerust een kijkje in de webshop óf kom eens gezellig langs in de ruime winkel van Fish Inn.


Vul jouw uitrusting aan met één van de items uit de Compac range van Korda!

Compacte tassen, foudralen en andere opbergtasjes, in deze Compac range is aan alles gedacht! Iedere jaar weten de mannen van Korda ons dan ook weet te verbazen met nieuwe producten die het bekijken altijd waard zijn. Bekijk de onderstaande video en wie weet zit er een item tussen dat nog ontbreekt in jouw uitrusting! In de onderstaande video deelt Michiel Pilaar zijn ervaring met enkele items uit de Korda Compac Luggage range. Daarnaast komen er ook een aantal nieuw producten voorbij die jij niet wilt missen!


DROOMBAAN ALERT! Category Marketeer (Carp) bij Shimano Fishing

Ben jij een fanatieke karpervisser die goed is met zowel online als offline marketing en zou je willen werken in de hengelsport? Bij de mannen van Shimano in Eindhoven komt een hele toffe vacature vrij! Meteen de hele vacature lezen en solliciteren? Klik dan op deze link.


Vis veilig met de KWO Voorjaarsbox – NU VERKRIJGBAAR in de shop!

Het voorjaar is losgebarsten, tijd dus voor een nieuwe KWO Voorjaarsbox! Ditmaal gevuld met topproducten om een compleet én visveilig systeem te maken om jouw visseizoen goed te beginnen. Bovendien vind je een aantal mooie waardebonnen in de box waardoor jouw voordeel nog verder oploopt. Geef je visserij een boost en vis veilig met deze box!

Alles weten van de KWO Voorjaarsbox van 2022? Check dan de onderstaande video!


Introductie van de Nitelife Bug Blaster en Bivvy Fan

Team Trakker aan het woord: De Nitelife Bug Blaster heeft een multifunctioneel ontwerp, kan worden gebruikt als zowel een LED-lantaarn als een ultraviolette muggendoder. Dit beschermt niet alleen je sessie tegen een ongewenste invasie van ongedierte, maar stelt je ook in staat om de Bug Blaster in je bivvy te plaatsen. Waarbij je efficiënt gebruik maakt van de LED-technologie om je van voldoende licht te voorzien. Je haalt ‘m al in huis voor €29,99!

De Nitelife Bug Blaster is perfect te gebruiken in combinatie met onze Bivvy Fan. Deze krachtige dubbele ventilator zorgt ervoor dat de lucht in je shelter circuleert, zodat je koel blijft in warme omstandigheden en ook helpt condensatie te verminderen wanneer de temperatuur daalt. Dit compacte ontwerp is niet alleen superhandig, omdat het werkt op elke standaard USB-uitgang, maar heeft ook de extra optie om essentiële oliën toe te voegen aan het absorberende kussen. Zoals bijvoorbeeld citronella om insecten af te weren tijdens de warmere periodes om een extra element te brengen van oevercomfort. De Bivvy Fan scoor je al voor €19,99!


Pro Line aascombi: profiteer van 47% korting bij Angling Direct

Team Angling Direct: Pro Line, een gevestigde fabrikant van wiens aas veelvuldig gebruikt wordt om vele karpers te vangen. Met onze combi-deal scoor je nu dit aas nu voor een scherpe prijs. Dit pakket is alles wat je nodig hebt om weekend te vissen, of om een eerste indruk te krijgen van het aas. Afhankelijk van je smaak, kun je in uit drie verschillende bundels kiezen: Garlic & Robin Red, Fish & Mango en/of Tutti Frutti.

Naast 2,5 kilo aas (in 15 of 20mm), wordt de bundel geleverd met bijpassende pop-ups, een booster van 500, een boilienaald en een praktische emmer. Met deze deal profiteer je van 47% korting, dus het is de prijs zeker waard! Klik hier om direct naar de bundels in de shop te gaan.


Dat was ‘m weer, over 2 weken zijn we terug met een nieuwe editie!

Bekijk ook