KWO Winterchallenge: stuur je vangst in en win €150 Winter Specials!

Na de introductie van de nieuwe Winter Specials range kon een vangstencompetitie natuurlijk niet uitblijven. Ben jij een échte die-hard karpervisser die ook in de koude maanden doorvist? Stuur dan je wintervangst in naar redactie@karperwereld.nl en maak kans op een aaspakket met €150 KWO Winter Specials!


Wintervissen is niet voor iedereen weggelegd. Hoewel de temperaturen de afgelopen tijd meestal nog boven het vriespunt liggen, maakt de gure wind het toch behoorlijk koud. Hoog tijd om iets te organiseren voor de bikkels die deze winter aan de waterkant te vinden zijn!

Onze eigen Robin Bulters is ook niet vies van een beetje wintervissen!

Heb jij een gave wintervis gevangen? Stuur ‘m dan in naar redactie@karperwereld.nl* en doe mee met de winterchallenge! De komende weken delen we de vetste inzendingen op onze sociale media en op zaterdag 12 februari maken we de winnaar bekend.

Stuur je wintervangst in en maak kans op een tof aaspakket!

Over de Winter Special

Extra kans maken op een gave wintervis om mee te doen met de KWO Winterchallenge? Kijk dan eens naar de nieuwe Winter Special range! Door de unieke samenstelling is dit aas ideaal om in de wintermaanden mee uit te pakken. In de onderstaande video vertelt Mark Hofman hoe het aas is ontstaan en op deze pagina kun je alle details lezen!

Succes in de komende periode en we zien je vangstfoto graag verschijnen!

Team KWO

*Door je vangst in te sturen geef je ons toestemming om de foto op onze sociale media te delen.

Bekijk ook