40 (!) runs in 3 dagen I Bas en Davy vissen in Frankrijk

Een onderwatervideo maken in Frankrijk, dat was het oorspronkelijke idee van de jongens. Echter gooide het water roet in het eten, want het was niet helder genoeg… Plannen werden gewijzigd en het nieuwe doel was om zo veel als mogelijk karpers te vangen. Nou we kunnen zeggen dat dat wel gelukt is, bekijk snel de video!


Team van Trakker aan het woord: Bas van der Werff en Davy Meulenberg hadden het geweldige idee om een toffe onderwatervideo op te nemen. In verband met allerlei dure onderwatercamera’s en andere apparatuur werd er gekozen voor een betaalwater. Er werd gezocht naar een water wat goed helder was, zodat er onderwater genoeg te zien zou zijn. In de informatie van het gekozen betaalwater stond netjes vermeld, dat het water uitermate geschikt was voor het onderwater filmen door zijn helderheid.

Een prachtige spiegel voor Davey!

Het water werd dus geboekt voor een midweek en niet veel later zaten beide heren in de auto onderweg naar het desbetreffende water. Echter bij aankomst bleek het water twee weken daarvoor wiervrij gemaakt te zijn. Wat er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat het erg troebel was en dus ongeschikt voor een onderwatervideo. Een domper dus…

Ondanks de tegenslag…
… wisten de mannen er iets moois van te maken!

Er werd geïmproviseerd, en dus besloten Bas en Davy om te proberen om zo veel mogelijk vissen te vangen, op zoveel mogelijk verschillende onderlijnen en presentatie’s. Dit leidde uiteindelijk tot een video van ruim 51 minuten, waarin beide heren meer dan 40 runs konden produceren in 3 dagen!

Video

Zet je schrap voor deze video vol humor en actie! Veel plezier bij het kijken, en vergeet niet te abonneren.

Hopelijk hebben jullie genoten van de video!

Team Trakker Benelux


Nog meer toffe video’s van Bas of de andere mannen van Trakker, kijk dan op het YouTube kanaal!

Bekijk ook