3 (!) FILMS die je tijdens KERST kunt verwachten!

Zit je al klaar voor dé kerstdrop van 2023? Niet één, twee… maar 3 (!) video’s op de Community, dat is nog eens het jaar goed afsluiten! Je bent dan vast benieuwd wat je kunt verwachten; een nieuwe Pilaar & Hofman, een aflevering van Wild Rivers of een avontuur met Ossie? Je leest het allemaal hieronder!


Ben je nog geen KWO Member? Dan is dit hét moment om membership af te sluiten! Geen member = geen toegang tot deze exclusieve video’s. Probeer 14 dagen nu voor slechts €0,99.

BONUS: Messi & Pilaar op Rainbow #2 – Jacht op giganten (staat LIVE)

Na de bizarre start op Rainbow Lake hadden James ‘Messi’ de Koker en Michiel Pilaar een duidelijke missie voor het restant van deze trip: één van de XXL schubs of spiegels van dit legendarische water strikken! Met temperaturen van boven de 30 graden zou dit niet gemakkelijk worden, maar de boys houden wel van een uitdaging…

Dat Messi op ‘Big Fish Thursday’ een dikke vijftiger wist te strikken op Rainbow Lake zorgde voor #kortsluiting in zijn bolletje. De sessie kon dan ook niet meer stuk voor deze ultra-sympathieke Belg. Nieuwsgierig hoe de laatste dagen van Michiel en James zijn verlopen? Check de film van bijna 1 uur nu in de KWO App of op de Community!

#1: Wild Rivers #7 – Seizoensafsluiting in het najaar (zondag)

Najaarsbakken, extreme stroming, slapen op rotsen, een kapotte auto én zwaar verdiende rivierkarpers… De allerlaatste Wild Rivers aflevering van dit seizoen is er eentje om je vingers bij af te likken (+ EXTRA lang). Ben jij klaar voor een ultiem avontuur van ruim 1 (!) uur? Check de movie van Mark Hofman dan zondag in de KWO app.

#2: XXL Interview met Ian Thiels #1 (maandag)

Zou er iemand zijn die meer kanaalveertigers gevangen heeft als Ian Thiels? Wij denken van niet en in het XXL Interview gaat Ian met Michiel Pilaar de diepte in over zijn succesvolle visserij op de Belgische kanalen. Reken maar dat jij niet alleen geëntertaind gaat worden, maar óók iets gaat bijleren! Check deel 1 van dit gesprek maandag in de KWO app.

#3: Winterse missie van Kwinten & Armstrong in Frankrijk (dinsdag)

“Willem, hoe zou jij het vinden om de grootste schub van Frankrijk te vangen?” Toen James Armstrong dit appje stuurde naar Kwinten wist WK niet hoe snel hij zijn Engelse maat moest bellen. De topvis van het pittoreske ‘Lac Serene’ woog op dat moment namelijk ruim 40 KILO. Een targetvis die bij James al langer door zijn gedachten zwom… Nieuwsgierig of ze hem vangen? Check de film dan dinsdag in de KWO app.

Fijn kerstdagen!

Team KWO

Bekijk ook