3 + 1 GRATIS | Voordelige groepstickets voor KWO Action Day!

Mooi weer, gezelligheid, (live) entertainment en volop activiteiten voor jong en oud: dat is in het kort wat je op de Action Day kunt verwachten! De perfecte dag uit voor jou en je (vis)maten. Scoor nu een voordelig groepsticket en krijg 25% korting, oftewel één ticket gratis!


Entertainment, gezelligheid én een hapje + drankje. Jij komt toch ook naar de Action Day?

Van vette beursdeals bij winkeliers tot het verbeteren van je visskills en het ontmoeten van bekende karpervissers uit de hele Benelux: de Action Day is hét outdoor evenement voor karpervissers! Naast alles wat te maken heeft met onze hobby is er ook volop gezelligheid, een hapje en een drankje en live muziek van een DJ. Tussen al dat hengelsportgeweld door is een biertje op het terras natuurlijk wel zo relaxt 😉

PROOST! Met een beetje geluk is het opnieuw heerlijk weer tijdens de KWO Action Day.

Heb jij je vismaten al uitgenodigd? Met een groepsticket krijg je vier tickets voor de prijs van drie, dus omgerekend per persoon kost de toegang je dan nauwelijks meer dan een biertje op het terras!

Groepen met kids

Met de familie op pad? Ook voor fanatieke jonge karpervissers is er volop te beleven op de Action Day. Doe mee aan clinics over o.a. rigs en werpen, vraag experts het hemd van het lijf en breng je visskills naar het volgende level!

Voor de nieuwe generatie karpervissers is ook volop te beleven op de Action Day!

De groepstickets zijn ook perfect voor gezinnen of jonge karpervissers die niet al teveel te besteden hebben. Wacht niet langer met bestellen en haal nu de tickets in huis! Let op: kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Sfeerimpressie

Benieuwd naar de 2022 editie van de Action Day? Check dan de video hieronder ⤵️

We zien je zondag 4 juni aan de Koperen Plas!

Team KWO


Alle informatie over de KWO Action Day 2023 kun je vinden op deze pagina. Meteen tickets scoren? Klik dan hier.

Bekijk ook