24 uur karpervissen met Mark Pansar

In deze video gaat Robin Bulters op pad met Mark Pansar, consultant van Rebelcell. We kennen Mark van de GROTE vissen, maar lukt het hem ook om deze nacht een karper te vangen? Eén ding is zeker; er zullen mooie verhalen gedeeld worden en Mark deelt zijn onmisbare items.


Syndicaat wateren, België kent er veel… Mark Pansar bevist er een aantal, zo ook de 24 uur in deze video!

Spring Deals van Rebelcell

In de video bespreekt Mark Pansar een aantal items van Rebelcell. Inmiddels vist hij geruime tijd met deze producten en is hij er zeer over te spreken, ze zijn zelfs onmisbaar geworden! Maar jij kan nu ook extra voordelig aan de slag met de outdoorboxen, accu’s of power rebels van Rebelcell, de ‘spring deals‘ staan namelijk LIVE.

Profiteer van de ‘spring deals’.

Kortingsdagen tot 30 juni

Het team van Rebelcell aan het woord: Het zal niemand ontgaan zijn dat de prijzen blijven stijgen, overal wordt je er mee geconfronteerd. Van de supermarkt tot de benzinepomp, maar ook binnen de hengelsport kampt men met stijgende prijzen door inflatie. Zoals vaker gaan wijl tegen de stroom in, en verlagen wij de prijzen van onze producten! Voor jullie als karpervissers betekent dit het volgende: alle Outdoorboxen en Power rebels zijn tot 30 juni verkrijgbaar voor een gereduceerde prijs.

Deze producten zijn allemaal (tijdelijk) in prijs verlaagd.

Outdoorboxen

Onder karpervissers is de 12V70AV Outdoorbox populair. Voorheen was deze verkrijgbaar voor €949,-. Tot 30 juni gaat daar €50 vanaf en komt de prijs op €899,-. Mocht je KWO Member zijn dan gaat daar nog 10% korting vanaf met de speciale membercode.

Twee populaire outdoorboxen.

Voor de 12V50AV betekent wordt de nieuwe prijs €699,- en voor de 12V35AV €499,-. Hierop krijg je als KWO member ook nog een extra 10% korting!

Power Rebels

Niet meer weg te denken uit onze huidige visserij is een goede powerbank. In assortiment zijn er twee keuzes, de kleinere 26K en de grotere 48K. Voor beide Power Rebels verlagen we de adviesverkoop met €10,-. De 26K gaat €89,- kosten, en de 48K €159,-.

Deze Power Rebel laadt zichzelf op!

Mocht meer info willen over beide Power Rebels, check dan even dit artikel!

Team Rebelcell


Meer informatie over de Outdoorboxen van Rebelcell vind je op hun website! Volg de mannen ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Bekijk ook