ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vader & zoon visserij op De Karperhoeve

Als vader met de hobby karpervissen is er natuurlijk niets zo tof als met je zoon of dochter naar de waterkant gaan. Op het merencomplex van De Karperhoeve liggen 7 wateren die bij uitstek geschikt zijn voor een weekendje of midweek hengelplezier met de kids. In deze video volgen jullie Michiel Pilaar & Bas van Klaveren die met hun zoontjes Jens en Eliya op jacht gaan naar karpers en steuren.

Een spiegel die voor bewondering zorgde bij Eliya en Jens.

Er wordt gevist op Raiden’s Lake, een klein meertje van zo’n 1,5 hectare, waarbij 2 huisjes staan. Zowel Jens als Eliya kreeg een eigen onderkomen en snel werden de rigs te water gelaten. Nieuwsgierig hoe het de mannen verging? Check dan onderstaande video:

Meer over De Karperhoeve

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de 7 wateren van eigenaar Timmy Matheussen; neem dan eens een kijkje op de website van The Carp Specialist. Daar kun je alle informatie vinden en het water uitkiezen dat het beste bij jouw visserij past. Overigens ligt De Karperhoeve in Oosterlo, op nog geen uurtje rijden van Breda.

Een prachtig stukje natuur gelegen in Oosterloo.
De eigenaar van het complex: Timmy met een knappe schub van Gio’s Lake.

Wil jij dit jaar ook een poging doen om de karpers op Raiden’s Lake te strikken? Wacht dan niet te lang en boek hier een stek. Overigens kun je ter plaatse gebruik maken van sanitair, kun je maaltijden op je stek laten bezorgen én staat de auto gewoon achter je kont!

Er zwemmen serieuze units rond op het complex. Deze spiegel is afkomstig van Timmy’s Lake.

Voor alle informatie over Raiden’s Lake klik je hier. Voor algemene info over The Carp Specialist en alle andere bestemmingen: klik hier! Volg De Karperhoeve op Instagram en als je toch aan het rondsnuffelen bent aldaar: volg ook meteen het Insta account van The Carp Specialist.

Mocht je De Karperhoeve gaan bezoeken: veel succes!

KWO Redactie

Bekijk ook