[VACATURE] KWO zoekt een (parttime) video-editor!

“Het Netflix voor karpervissers”, zo positioneren wij ons met KWO binnen de hengelsport. Gave én leerzame video’s maken; daar krijgen wij een kick van! In dat proces zijn gemotiveerde video-editors onmisbaar en per 1 januari 2024 hebben we een plekje vrij in ons team!

We zijn dan ook op zoek naar een getalenteerde en creatieve eindbaas om ons team te versterken. Als jij een passie hebt voor het vertellen van verhalen door middel van visuele media en affiniteit hebt met het karpervissen; dan is dit de baan voor jou!

Er zitten uren en uren werk in de video’s die je op KWO kan bekijken. Leuk werk vooral 🙂

Jouw rol binnen KWO

Voor zo’n 24 tot 40 uur per week zijn wij op zoek naar een strijder die zoveel mogelijk raakvlakken heeft met onderstaande punten:

* Je bent bekend met met Premiere Pro en kan van een Dropbox-map met beelden van Sony camera’s, drones en GoPro’s een toffe video maken.

* Je bent creatief en wil jezelf continu verbeteren; jouw doel is dat iedere video weer een stukje beter is dan de vorige productie die uit jouw computer rolde.

* Het werken in teamverband ligt jou; samen een project tot een goed einde brengen is immers leuker dan alleen!

* Communicatief ben je sterk; het omgaan met deadlines en verantwoordelijkheid matcht met wie jij bent als persoon. Daar bovenop kun je geconcenteerd werken; een volledige dag beuken achter de laptop is geen probleem.

* Het karpervissen zelf vind je oprecht leuk en daardoor snap je goed wat de verhaallijn nodig heeft.

* Bij KWO kan je vanuit huis werken of van kantoor. In een ideale situatie woon je niet al te ver weg van KWO HQ (Utrecht) zodat je regelmatig op de zaak kan werken (en laten we eerlijk zijn; dat is ook gewoon gezellig)!

* Naast editen ben je ook nieuwsgierig naar filmwerk en alles wat erbij komt kijken om aan de waterkant een videoproductie op te nemen. Mocht je al kennis en ervaring hebben met het ‘schieten’ van films: dan heb je zeker een streepje voor.

De programma’s van Adobe; daar ben je in thuis.

Redenen waarom je ABSOLUUT moet sollicteren

Naast de goede secundaire voorwaarden (bedrijfskleding, inkoopvoordeel en meer…), kom je werken bij een jong en dynamisch team met korte lijnen! We hechten veel waarde aan samenwerken, sfeer, kwaliteit, humor en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je een goede beloning voor je werk.

Maak alvast kennis met je toekomstige collega’s ;-).

Hoe en wanneer kan je solliciteren?

Ga jij voor het maximale, ben je geordend en kan je zelfstandig werken? Dan zoeken we jou! Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie per e-mail met CV en foto naar Michiel Pilaar op info@kwo.nl, waarin je ons overtuigd waarom JIJ de persoon bent die wij zoeken.

Werk jij binnenkort bij KWO?

We laten alle kandidaten per e-mail weten of ze uitgenodigd worden voor een gesprek.

Wie weet tot snel!

Team KWO

Bekijk ook