Topvideo: Pilaar gaat karpervissen met de kids op betaalwater!

“Papa, mogen we een keer mee naar Frankrijk?”… Toen Jens en Vinz dat vroegen aan MP besloot hij om direct een lodge te reserveren bij Paris Carp Fishing. Klaar voor een half uur entertainment op een prachtig betaalwater?


Op dit Franse domein liggen 5 wateren die te boeken zijn via The Carp Specialist. Etang Atoll zou voor een midweekje het terrein zijn voor het eerste karperavontuur van het Pilarenkroost… 

De eerste Franse karpers voor Jens en Vinz

Paris Carp Fishing, een prachtig complex gelegen in een waterrijke omgeving vlakbij de hoofdstad van Frankrijk.

Het drietal kreeg gezelschap van Rik Aldenkamp. ‘Rikkert’ is één van de hard werkende krachten op het KWO kantoor en had wel zin in een midweekje karpervissen in het buitenland. Dat hij ondertussen de moederrol toebedeeld kreeg had hij vooraf niet verwacht 😉

Rik paste zich uitstekend aan en nam de rol van moeder op zich!

Papa, mogen we een keer mee naar Frankrijk?

In de video delen Rik en Michiel hun aanpak op dit betaalwater van zo’n 2 hectare. Aas, rigs, nadenken over je lijnligging én het aanvoeren van zones om later te bevissen: van deze video kun je zeker ook wat leren. Toch staat het plezier voorop want Jens en Vinz (7 en 5 jaar) vangen tijdens deze trip hun eerste écht grote karpers!

Het was hard werken voor de 5-jarige Vinz!

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de video op YouTube of bovenaan deze update. Veel kijkplezier gewenst en als je meer wilt weten over het water, klik dan hier.

De boys waren stevig onder de indruk van de XXL karpers die op de mat kwamen.

Over een aantal weken kunnen jullie de Oostenrijkse film van MP verwachten van afgelopen zomervakantie! #staytuned

KWO Redactie

Bekijk ook