Terugblik 2021: Karpervissen vanuit een boot op de rivier De Lot – Lot Experience

Wouter & Kiek van Lot Experience hebben weer een leuke video voor jullie klaarstaan, ditmaal een terugblik op 2021! Een mooi avontuur dat zich af heeft gespeeld in binnen- en buitenland, vanaf de kant én vanuit de boot. Er worden ook een aantal dikke vissen gevangen op rivier De Lot in Frankrijk, scroll dus snel verder en bekijk de video!


Wouter aan het woord: Terwijl ik de patat uit de airfryer haalde, hoorde ik één van mijn beetmelders afgaan in de achtertuin. Het leek net alsof er een rat tegen de hengels aan liep aangezien het diefstal-alarm van de ATT’s afging. Zonder hoofdlamp ging ik kijken en concludeerde dat het BoVer-systeem al volledig in werking was gesteld. Vlak voor de kant op 6,5 meter, kreeg ik een run hartje winter. Niet veel later had ik te maken met een buffel van de rivier De Lot, wat later ook de grootste bleek van 2021. Dat allemaal vanuit onze achtertuin ;-).

Klik op de onderstaande afbeeldingen om de video te bekijken!

Rivier de Lot
Naast het vissen…
… werd er ook hard gewerkt aan een nieuwe boot!

Video

De laatste boot die ik zelf gelast heb, komt ook in beeld. Op dit moment zijn nog een paar zaken unfinished.  Het keukenblok, rubberen stootranden en het solarsysteem moet nog geoptimaliseerd worden. Er zijn een paar dingen anders dan de bestaande boten en de volgende boot heeft ook qua uiterlijk een mooie ontwikkeling ondergaan!


Stay tuned en iedereen een mooi en vooral een avontuurlijk seizoen gewenst!

Wouter & Kiek – Lot Experience


Meer informatie over het vissen bij Lot Experience vind je op de website en op de Facebookpagina. Er zijn nu ook reizen te boeken op rivier de Ebro, interesse? Klik dan hier!

Bekijk ook