Spaanse mega schub op Orellana – Op avontuur met gebroeders Von Zedlitz

Is dit het állervetste karperwater van Europa? De Shimano Tribal teamleden Jorge en Eduardo hebben hun hart verloren aan het machtige Orellana en halen alles uit de kast om één van de gigantische schubs te vangen. Of het ze lukt zie je in de video!

Er loopt momenteel ook een winactie van Shimano waarbij je een Tribal Skotti Grill t.w.v. €160 kunt winnen. Hoe je kans kunt maken lees je onderaan het artikel!

De uitdaging begint…

Shimano vertelt: Het avontuur begint op een prachtige visstek aan de afgelegen oever van het meer van Orellana. De gebroeders Von Zedlitz zijn bekend met dit gebied, maar door de enorme omvang van het meer is het altijd de vraag of de karpers in de buurt zijn. Uitgerust met de nieuwe Power Aero big pit molens gaan de mannen het avontuur aan!

Op dit soort grote wateren moet je kunnen vertrouwen op je materiaal.

Vanaf het begin van de sessie draait het allemaal om geduld, vaardigheid en begrip van het karpergedrag. Uren werden dagen terwijl de mannen begonnen te twijfelen aan hun locatie en aanpak… Het onderste moest uit de kan worden gehaald om de sessie tot een succes te maken!

Het duurt even, maar het harde werken wordt beloond!

Techniek, tactiek en keihard doorzetten

Deze video laat precies zien hoe je een groot water als Orellana kunt aanpakken. Het aanpassen van je tactieken aan de omstandigheden, het verfijnen van je technieken en vooral het continue blijven zoeken naar de vis zijn essentieel.

Wil jij ook aan de slag op groot water? Dan is deze video mega waardevol om te kijken!

Tijdens hun avontuur legde de gebroeders Von Zedlitz de essentie van Shimano Tribal Life vast door hun passie en ervaringen met de kijkers te delen. Het resultaat kun je hieronder bekijken: een must-see voor elke fanatieke karpervisser!

Winactie Skotti Grill

Om de introductie van de gloednieuwe Power Aero big pits en de Tribal life video te vieren, kun je nu een Limited Edition Shimano Tribal branded Skotti-grill t.w.v €159,95 winnen! Superhandig voor jou als karpervisser om daarmee het Tribal gevoel aan de waterkant te beleven – alleen of met je vismaten. De grill werkt op gas zoals je brandertje, is super klein op te bergen dus gemakkelijk in gebruik en vervoer!

Wie weet zit jij deze zomer te BBQ’en aan de waterkant met deze limited edition Skotti Grill!

Wat moet je doen om te winnen:

1. Volg de Insta pagina van Shimano Benelux Fishing

2. Bekijk de video van het Orellana avontuur in dit artikel

3. Ga naar de KWO Facebookpost van de winactie en reageer met het antwoord op de vraag:
“Op welke aascombinatie wordt de grote schub gevangen?”

Veel kijkplezier en succes met de winactie!

Team Shimano


Meer weten over de nieuwe Power Aero molens? Check dan de website van Shimano en zorg dat je je abonneert op het YouTube-kanaal om geen enkele video meer te missen 😉

Bekijk ook