ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

PUUR vol.16: opgeven is geen optie – Bas van de Werff & Niels Bouwer

Dat het niet altijd meezit, blijkt ook uit deze video van Bas en Niels. Samen trokken ze naar Frankrijk om een aantal openbare wateren te bevissen. Na een moeilijke start weten de mannen toch een serie mooie vissen te vangen onder het motto: “opgeven is geen optie”. Bekijk hieronder de video van ruim 50 (!) minuten.


Team Trakker: Yes boys en girls, we zijn terug met puur 16. Het heeft even geduurd… maar wat een geweldig avontuur was dit weer! Dit keer is Bas samen met een graag geziene gast op pad gegaan, namelijk niemand minder dan Niels Bouwer a.k.a Nelis de B. Niels en Bas vissen al jaren samen in binnen & buitenland en kennen elkaar door en door. Samen hebben ze veel plezier en een hechte vriendschap opgebouwd. En er gaat dit keer nog iemand mee, namelijk Moos (de hond van Bas) is ook van de partij!

Het begon niet makkelijk…
… maar uiteindelijk weten de mannen prachtige vissen te vangen!

In deze aflevering gaat het weer niet zonder slag of stoot, opgeven is iets wat niet in hun woordenboek voor komt en dat is maar goed ook. Op de Franse openbaren wateren weet je immers nooit wat je aantreft of hoe de sessie gaat lopen. De start van de sessie was allesbehalve gemakkelijk, maar dat maakt de goede momenten des te mooier! Zak lekker onderuit en geniet van de ruim 50 minuten durende video.

Hopelijk heb je genoten van de video, laat vooraal in reactie weten wat je ervan vond.

Team Trakker


Nog meer toffe video’s van Bas of de andere mannen van Trakker, kijk dan op het YouTube kanaal!

Bekijk ook