ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Profiteer van 20% korting tijdens de Tacklebox snertdagen!

Wie kent ze niet? De traditionele Tacklebox snertdagen. Deze dagen zijn een begrip in karperland. Een inmiddels jarenlange traditie die gepaard gaat met veel gezelligheid en dikke kortingen. Het goede nieuws is dat ze morgen al beginnen en dat je een weekend lang profiteert van 20% korting op bijna alles. Lees snel verder.


Scoor je 20% korting

Team van de Tacklebox aan het woord: Onze traditionele snertdagen komen er weer aan! Jaja, je leest het goed. We gaan weer eens ouderwets knallen en daar hebben we toch een partijtje zin aan. Waar we onze snertdagen traditioneel gezien altijd in oktober doen hebben we dat dit jaar vervroegd naar eind september. In oktober pakken we namelijk groots uit tijdens Carp Rotterdam en dat kost veel tijd en mankracht. Kortom: we willen jullie natuurlijk niet laten wachten en dat betekent dat je vanaf morgen al profiteert van 20% korting* op ons hele assortiment. De actie is geldig tot en met dinsdag 27 september.

Kleding is volop beschikbaar bij De Tacklebox.
Of wat dacht je van hoofdlampen voor de donkere dagen ;-).

Inspiratie nodig? Check dan bovenstaande items eens. Het is slechts een greep uit de duizenden producten die wij direct uit voorraad leveren en ze zouden echt niet misstaan in je visserij.

Gratis erwtensoep

Met ruim 100 topmerken in het assortiment is dit jouw kans om met een dikke korting de beste producten te kopen van bijvoorbeeld Fox, Trakker, Nash, Korda, Sportex, Navitas, Solar en nog vele andere merken. In onze winkel doe je dat zelfs onder het genot van een heerlijke kop warme snert.

De mannen hebben klein materiaal in overvloed, shoppen maar.
Ook de populaire Trakker CH-3 Stove scoor je nu met extra korting!

Dus kom gezellig langs of scoor je items 24/7 online in onze webshop. De actie start donderdag 22 september en eindigt dinsdag 27 september. Kortom: je hebt alle tijd om even lekker te komen shoppen. *uitgezonderd reeds bestaande aanbiedingen en uitgezonderd de merken Gimson, Elite en J.C.

Vijf dagen lang profiteer je van 20% korting!

Zien we jou aankomende weekend in Beilen?

Tacklebox


Ga aankomende weekend langs bij de mannen van De Tacklebox of neem alvast een kijkje in de webshop!

Bekijk ook