Power on the go: de nieuwe Rebelcell Power Rebel!

Als je op zoek bent naar een lichtgewicht lithium accu, dan ben je bij Rebelcell aan het juiste adres! Naast de bekende Outdoorboxen brengen ze nu iets nieuws op de markt: de Power Rebel. Wat deze powerbank zo bijzonder maakt lees je hieronder!


Update: extra korting bij Rebelcell!

Voordat we dieper ingaan op de Power Rebel hebben we nog een leuk nieuwtje: KWO members kregen voorheen al ?100 korting op de Outdoorboxen van Rebelcell, maar deze korting verandert naar 10% korting op ALLES van Rebelcell! Dat betekent dat je dus ook accessoires, losse accu’s en natuurlijk de nieuwe Power Rebel extra voordelig in huis kunt halen als member. De kortingscode wordt binnenkort toegevoegd aan de kortingspagina.

Scoor extra voordeel op alle items uit de shop van Rebelcell!

Nooit meer zonder stroom

Het team van Rebelcell vertelt: Energie nodig tijdens, of buiten het vissen om? In de trein, op een festival of gewoon even snel je devices opladen onderweg? Rebelcell introduceert de nieuwe Power Rebel 26K!

Kom nooit meer met een lege telefoon te zitten dankzij deze powerbank van Rebelcell!

Naast een overvloed aan power, namelijk 26800mAh, heeft deze powerbank een berg aan bijzondere features. Wat dacht je bijvoorbeeld van Wireless Charging? Leg je draadloos oplaadbare telefoon op de Power Rebel en voil: je telefoon vult zichzelf met stroom!

Is je telefoon geschikt voor draadloos opladen? Leg ‘m op de achterkant van de Power Rebel en laad je telefoon eenvoudig op!

Ook zitten er maar liefst vier uitgangen op de Power Rebel, waaronder de standaard USB, USB-C en zelfs een Micro USB!

Aan uitgangen geen gebrek: laad eenvoudig verschillende devices tegelijkertijd op!

On top of that laadt de Power Rebel zichzelf ook nog eens op via het gentegreerde zonnepaneel. Perfect om nt dat beetje extra power on the go te genereren!

Leg het zonnepaneel van de Power Rebel in de zon om je telefoon extra lang op te laden!

Kortom: deze krachtige powerbank is onmisbaar in de uitrusting van iedere karpervisser 😉 Bekijk ‘m nu op onze website!

Succes aan de waterkant!

Team Rebelcell


Meer weten over de Power Rebel of de andere producten van Rebelcell? Check ze dan op de website en zorg dat je de mannen volgt op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook