ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Partikel Madness bij Baitworld: tot 20% korting op aas!

Na het grote succes van vorig jaar komt Baitworld terug met hun welbekende Partikel Madness actie. De gehele maand juni scoor je tot maar liefst 20% korting en komen de mannen met nog meer knotsgekke deals. In deze update worden de deals toegelicht.


De mannen van Baitworld aan het woord: Het voorjaar zit er eindelijk op en de watertemperatuur stijgt hard door. De paai is op vele wateren aan de gang (of al voorbij) en na dit spektakel hunkert de vis naar vreten en is het dé tijd van het jaar om met partikels aan de slag te gaan. Om hier slim op in te spelen hebben we een aantal zeer scherpe partikel deals voor jou samengesteld.

Dé maand om partikels in te slaan, bekijk dus snel de partikel deals van Baitworld.

Op onze website vind je de partikels al voor zeer scherpe prijzen, maar in de maand juni doen we er een schepje bovenop!

Kant-en-klare partikels

Voor de vers gekookte voorjaarsspecial, Mighty Delight, Royal Nuts en de hennep/ boekweit mix hebben we onderstaande deals beschikbaar. De betreffende producten worden gratis vacuüm verpakt per vijf kilo.

  • 10 kilo vers gekookt – €23,50
  • 20 kilo vers gekookt – €42,50
  • 40 kilo vers gekookt – €79,50
Wist je dat Baitworld de zakken gratis vacuüm verpakt? Dat scheelt heel wat ruimte in de vriezer…

Kook je het liever zelf?

Speciaal voor deze actie hebben we de voorraad tijgernoten en hennep opgeschroefd. Deze bieden we aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Een baal tijgernoten en hennep koop je nu al voor €42,00.

Deze mooie vijftiger van Patrick Groenewegen wist hij te strikken met een tijgernootje op een bedje van Krill boilies en tijgernoten.

Ready to Fish Houdbare Partikels

De partikels en tijgernoten uit de ‘Ready to Fish range‘ zijn lang houdbaar en uitermate geschikt voor lange (buitenlandse) trips en bij hogere buitentemperaturen. Dit zijn dus ideale partikels welke buiten de vriezer nog maanden goed blijven en hun kwaliteit en attractie behouden!

Deze houdbare partikels zijn voor sommige situaties dé perfecte uitkomst.

Deze houdbare partikels zijn te koop in 2 liter potten, 5 kilo zakken en of in de bekende 20 kilo bulk deals. Zo scoor je tijdelijk al onze houdbare Tijgernoten, Hennep en Royal Nuts per 20 kilo voor €53,55, normaal €59,50.

Boilies

Naast dat je bij Baitworld zeer scherpe partikel deals kunt scoren, koop je nu ook tot eind van de maand de boilies extra voordelig! Check de staffel deals hieronder en pak je voordeel!

  • 2 kilo van €15,95 nu voor €13,56
  • 5 kilo van €32,50 nu voor €27,62
  • 20 kilo van €110 nu voor €93,50!
Combineer de boilies met partikels om een nog groter bestand aan te trekken op je stek!

Succes aan de waterkant!

Baitworld


Bekijk hier alle Madness deals van Baitworld en houd ook de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Bekijk ook