ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Nog meer ruimte en comfort in je bivvy? Michiel legt uit hoe!

Foudraal, tassen, cameraspullen, noem het maar op… het gaat allemaal mee tijdens een nachtje vissen. Al snel staat je bivvy bomvol en is er nog amper ruimte over. Met de Trakker Levelite Oval Sleeping System is dat verleden tijd, want door de unieke, ovale vorm van deze stretcher wordt er een hoop ruimte bespaard.


Michiel aan het woord: Eén van de meest gestelde vragen die ik binnenkrijg op Facebook, Instagram en mail is: “Pilaar, welke stretcher gebruik je nou eigenlijk”. Dan geef ik als antwoord: de Trakker Levelite Oval Sleeping System V2. Een mondvol, maar nog steeds weet je niet waarom ik voor deze stretcher heb gekozen… En precies dat ik leg ik in de onderstaande video!

Bespaar nog meer ruimte in je bivvy!
Zelfs met de ‘Tall’ versie ;-).

Nog meer voordelen!

Naast de ovale vorm, wat voor extra ruimte in je bivvy zorgt, heeft deze stretcher nog veel meer voordelen! Denk bijvoorbeeld aan de uitschuifbare modderpoten waardoor je altijd recht kunt liggen, een afneembare slaapzak of de extra ondersteuning wat zorgt voor nog meer comfort. Dat is nog niet alles, dus bekijk snel de video!

Ben je dus op zoek naar extra ruimte, maar is comfort wel belangrijk? Dan is dit sleeping system van Trakker zeker het bekijken waard! Hij is overigens ook verkrijgbaar in een langere en bredere uitvoering

Michiel Pilaar


Kijk voor meer informatie de website van Trakker of vraag ernaar bij jouw hengelsportwinkelier.

Bekijk ook