Nieuw producten van Nash Tackle I 2024

Een nieuwe range hengels, een update van het Boatlife assortiment en de langverwachte herlancering van Nash Bait. Het is nog maar een kleine opsomming van wat je kunt verwachten in 2024. Lees dus snel verder!


Team van Nash Tackle aan het woord: We lanceren een uitgebreide reeks nieuwe producten om 2024 een vliegende start te geven! De lancering omvat een selectie aan visbenodigdheden en aas, waarbij sommige items een
opfrissing en verbetering zijn van bestaande producte. Terwijl andere geheel nieuwe en innovatieve producten zijn die je viservaring naar een hoger niveau tillen.

De meest opwindende producten omvatten het toonaangevende Airforce hengelassortiment, een update van het Boatlife assortiment, nieuwe HD40 slaapsystemen, nieuwe hoofdlijnen (waaronder gevlochten lijnen), Camo waadpakken en natuurlijk de langverwachte herlancering van Nash Bait.

De producten zullen de komende maanden in hengelsportwinkels arriveren, dus houdt de Nash Benelux social media in de gaten. Of neem een kijkje op onze website!

Team Nash Tackle

Bekijk ook