Michiel Pilaar gaat langs bij het jeugdkamp op De Karperhoeve

Dat de jeugd de toekomst heeft; daar zijn we het allemaal wel over eens! Het is dan ook tof om te zien dat er diverse initiatieven zijn om de jeugd enthousiast te maken (en te houden) voor het karpervissen. Half juli organiseerde The Carp College een jeugdkamp op het merencomplex van De Karperhoeve en KWO was erbij!

Op het complex staan diverse huisjes om de ideale visvakantie in te beleven.

Verspreid over 3 (van de 7) meren werden 12 vissertjes door 6 vrijwilligers bij de hand genomen om extra kennis te vergaren. Rigs, aas, tactieken en vooral: genieten… Het kwam allemaal voorbij en dat leverde een tof weekend op.

Michiel Pilaar ging namens KWO een kijkje nemen met cameraman Wessel en samen maakten zij bovenstaand videoverslag. Van jeugd die maximaal geniet tot uitleg over het complex: de video bevat het allemaal. Veel kijkplezier!

Meer over De Karperhoeve

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de 7 wateren van eigenaar Timmy Matheussen; neem dan eens een kijkje op de website van The Carp Specialist. Daar kun je alle informatie vinden en het water uitkiezen dat het beste bij jouw visserij past. Overigens ligt De Karperhoeve in Oosterlo, op nog geen uurtje rijden van Breda. Voor al het nieuws van The Carp College klik je hierrr.

Een prachtig stukje natuur gelegen in Oosterloo.
De eigenaar van het complex: Timmy met een knappe schub van Gio’s Lake.

Wil jij dit jaar ook een poging doen om de karpers op Raiden’s, Gio’s of Coopers Lake te strikken? Wacht dan niet te lang en boek hier een stek. Overigens kun je ter plaatse gebruik maken van sanitair, kun je maaltijden op je stek laten bezorgen én staat de auto gewoon achter je kont!

Er zwemmen serieuze units rond op het complex. Deze spiegel is afkomstig van Timmy’s Lake.

Voor alle informatie over het topwater Timmy’s Lake klik je hier. Voor algemene info over The Carp Specialist en alle andere bestemmingen: klik hier! Volg De Karperhoeve op Instagram en als je toch aan het rondsnuffelen bent aldaar: volg ook meteen het Insta account van The Carp Specialist.

Een steur die tijdens het bezoek van MP werd gevangen op Tine’s Lake.

Topvideo: 24 uur op De Karperhoeve

Overigens is Michiel zelf ook wel eens op De Karperhoeve geweest. Een aantal jaren terug maakte hij onderstaande video terwijl hij op Timmy’s Lake zat te vissen. Nieuwsgierig hoe het hem is vergaan? Check dan de movie hieronder die al ruim 75.000 keer bekeken is:

Mocht je De Karperhoeve gaan bezoeken: veel succes!

KWO Redactie

Bekijk ook