Meest veelzijdige KARPER LUGGAGE op de markt?!

Als fanatieke karpervisser wil je natuurlijk dat al je spullen goed georganiseerd zijn en gemakkelijk mee te nemen zijn naar de waterkant. Gelukkig biedt Trakker met hun NXG-serie een breed scala aan tassen en rugzakken die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van elke visser te voldoen.


In deze update bespreekt Michiel Pilaar drie van de meest populaire producten uit de NXG-serie.

NXG Deluxe Rucksack

De Trakker NXG Deluxe Rucksack is een geweldige optie voor karpervissers die op zoek zijn naar een rugzak met veel opbergruimte. Met een inhoud van 55 liter is deze rugzak groot genoeg om al je essentiële visspullen mee te nemen tijdens een lange sessie aan de waterkant. De rugzak heeft verschillende compartimenten, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden en gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Deze rugzak biedt voldoende ruimte.

NXG Camera Tech Bag

De Trakker NXG Camera Tech Bag is ideaal voor vissers die hun camera-apparatuur willen meenemen naar de waterkant. Deze tas biedt ruimte voor een camera, extra lenzen, een statief en andere accessoires die je nodig hebt om die perfecte visfoto te maken. De tas is ook voorzien van een waterdichte onderkant en een gevoerde binnenkant om je spullen te beschermen tegen schade.

Zuinig omgaan met je camera gear!

NXG Chilla Bag

Als je op zoek bent naar een tas om je eten en drinken koel te houden tijdens je vissessies, dan is de Trakker NXG Chilla Bag de perfecte keuze. Deze tas biedt voldoende ruimte voor eten en drinken voor een hele dag en heeft een geïsoleerde voering om je eten en drinken koel te houden. De tas heeft ook een waterdichte onderkant, zodat je hem gemakkelijk op een natte ondergrond kunt plaatsen zonder dat je spullen nat worden.

Zeker met zomerse trips is een ‘chilla bag’ onmisbaar.

Kortom, de Trakker NXG-serie biedt een breed scala aan tassen en rugzakken die speciaal zijn ontworpen voor vissers. Of je nu op zoek bent naar een rugzak met veel opbergruimte, een tas voor je camera-apparatuur of een tas om je eten en drinken koel te houden, Trakker heeft je gedekt.

KWO Redactie


Benieuwd naar de andere gave producten van Trakker? Ga snel naar de website en volg ze op Instagram, Facebook en Youtube!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook