ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer smaak, meer kruiden en meer attractors – KWO Squid Special nóg beter!

Na drie jaar volgas vissen met de KWO Squid Specials werd het tijd om deze boilie naar het volgende niveau te pushen. Door nog meer smaak én wateroplosbare attractors aan de boilie toe te voegen is de instant vangkracht van dit aas verder verbeterd. Ook hebben we een aantal bijzondere nieuwe ingrediënten toegevoegd om de boilie een unieke twist te geven!

Een Squid boilie met een aantal unieke eigenschappen!

Het ontstaan van de Squid V2

In de onderstaande video neemt Mark je mee tijdens het draaien van de allereerste batch van de nieuwe Squid boilies. Hij vertelt wat er veranderd is in de boilie en waarom de (instant) vangkracht nu nog beter is geworden!

Extra attractief

Mark Hofman vertelt: Het uitgangspunt van de Squid Specials boilie is altijd geweest om het beste van ‘zoet’ en ‘vis’ te combineren en dat is ook bij het nieuwe recept onveranderd gebleven. We hebben voornamelijk geprobeerd om de instant attractie te verbeteren, omdat we bij de Krill boilie zagen dat dit mega goede resultaten opleverde.

Een brute schub die Mark op het nieuwe Squid recept wist te vangen tijdens zijn avontuur op Lac du Der.

We hebben dit gedaan door wateroplosbare ingrediënten toe te voegen zoals CSL en Kelp. Deze toevoegingen komen heel snel vrij in het water waardoor de karper sneller tot je aas wordt aangetrokken. Verder bevat de boilie nog steeds onze eigen Squid & Octopus flavour en hebben we hem voorzien van een kruidenmix om hem iets meer pit mee te geven.

Een van de nieuwe ingrediënten van de Squid V2 boilie. Heb jij een idee wat dit is?

Instant vs. lange termijn

Bij alle KWO Specials vinden we het belangrijk dat de boilie zowel op de korte termijn als op de lange termijn goed presteert. Een karper moet de boilie direct herkennen als aas maar hij moet ook goede voedingswaardes bevatten, zodat de vis er ook bij een langere voercampagne voor terug blijft komen. De Squid V2 bevat maar liefst 17% aan hoogwaardig eiwit waardoor de vissen er volop energie uit kunnen halen!

Door het toevoegen van zelf ontwikkelde liquids krijgt deze boilie een unieke smaak.

Compleet vernieuwd

Bij een nieuw recept horen natuurlijk ook nieuwe accessoires! De Squid Pop-ups, Booster en Hard Hookbaits zijn ook aangepast op de nieuwe ingrediënten om ze nog beter te laten matchen bij de boilies. De gele pop-ups hebben al heel wat vissen opgeleverd tijdens de testfase, dus zorg dat je die in je standaard uitrusting hebt zitten!

Al met al heb je met dit vernieuwde recept een unieke twist qua smaak en geur in je aas zitten. Hiermee heb je altijd een stapje voor op alle wateren waar je hem op gaat inzetten! De Squid V2 boilie is nu verkrijgbaar in de webshop, dus geef hem zeker eens een kans als je dit seizoen op pad gaat 😉

Succes aan de waterkant!

Mark Hofman


Meer weten over de Squid V2 boilie en de ontwikkeling ervan? Bekijk dan deze pagina!

Bekijk ook