KWO zoekt per direct een part-time redacteur!

KWO gaat nog altijd als een speer! Onder andere door onze ambitie om steeds meer en vettere content te maken op zowel het ‘normale’ KWO als op de Community zijn we op zoek naar part-time ondersteuning van de KWO Redactie. Wil jij van je hobby je werk maken en je aansluiten bij het állerleukste team in de karpervisserij? Lees dan snel verder!


Waar zijn we naar op zoek?

We zoeken per direct een echte karpervisser die onze redactie komt versterken op part-time basis. We zoeken iemand die altijd voor het maximale gaat, kwaliteit wil leveren, zelfstandig kan werken en niet snel opgeeft. Iemand met een scherpe geest die vol zit met creativiteit en open staat voor groei. Ohja, het onderstaande lijstje met eigenschappen en vaardigheden is ook handig:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Creativiteit en ervaring in het verwerken van teksten is een pré
 • In staat om zelfstandig thuis te werken
 • HBO of WO denkniveau
 • Gestructureerd, geordend en van nature willen uitblinken in het werk dat je levert
 • Goede omgang met deadlines
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Basiskennis van Photoshop en het WordPress CMS is een pré

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je een fanatieke karpervisser bent, die het liefste het hele jaar door op karpers jaagt en alles in het wereldje volgt en interessant vindt. Je neemt je werk serieus en neemt je verantwoordelijkheid. Je staat open voor feedback en je wil samen met het redactieteam KWO naar een nóg hoger niveau tillen!

Het is natuurlijk belangrijk dat je een fanatieke karpervisser bent!

Hoe ziet jouw baan eruit?

Voor het grootste deel zul je bezig gaan met het verwerken van allerlei content voor het openbare KWO. Denk bijvoorbeeld aan commerciële publicaties, het uitwerken van KWO Fieldtest en BTW Revealed publicaties en nog veel meer. Op de langere termijn kun je natuurlijk ook voor de Community aan de slag, maar in eerste instantie zal het voornamelijk om het openbare KWO gaan. We verwachten zo’n 8 – 12 uur werk per week voor je te hebben. Uiteraard zijn deze uren in overleg en zijn we daar flexibel in.

Weet jij een gaaf onderwerp om zelf over te schrijven? Ook dat kan bij KWO!

Naast het verwerken van content krijg je ook de kans om zelf content te schrijven. Je creativiteit zal dus op de proef worden gesteld! Zie je een trend ontstaan in de karpervisserij waar je een leuk artikel over kunt schrijven? Ga je gang! Of wil je bijvoorbeeld in gesprek met een aantal (bekende) karpervissers om hun mening te vragen over een bepaald onderwerp? Ook dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos 🙂

Over KWO

Je komt te werken in een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen (je hoeft dus niemand aan te spreken met ‘meneer’ 😉 ). We hechten veel waarde aan samenwerken, sfeer, kwaliteit, snelheid, service naar klanten, humor, onzin, en persoonlijke ontwikkeling. We zijn flexibel, ondersteunen je waar nodig en bieden je een goede beloning voor je werk. Daarbij willen we je veel van onze skills en ervaringen leren en helpen om te groeien als persoon en als werknemer in een digitaal media bedrijf. We doen niet moeilijk over je werktijden, zolang jij je ??shit’ maar regelt en voorop gaat in de strijd!

KWO bestaat uit een team van gedreven karpervissers, die altijd voor goud gaan!

Wat bieden we?

Naast dat we je een prima salaris met doorgroeimogelijkheden bieden, kun je ook rekenen op het volgende:

 • een uitdagende redactionele job
 • de meest flexibele baan die er bestaat: je kunt werken waar en wanneer het jou uitkomt (zelfs aan de waterkant!)
 • de mogelijkheid om van je hobby je werk te maken
 • goede secundaire voorwaarden (bedrijfskleding, inkoopvoordeel hengelsportmateriaal en meer…)
 • de nodige leuke uitjes en natuurlijk de gezellige sfeer binnen KWO!
Leuke en gezellige (bedrijfs)uitjes: daar houden we van!

Hoe kan je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en ben jij een echte content eindbaas die altijd voor #GOUD gaat? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie per e-mail met (karper) CV en foto VOOR 30 SEPTEMBER naar Pim Grootnibbelink op pim@karperwereld.nl, waarin je ons overtuigd waarom JIJ de persoon bent die wij zoeken. Uiteraard scoor je extra punten als je voorbeelden kunt laten zien van publicaties die je hebt gemaakt!

We laten alle kandidaten per e-mail weten of ze uitgenodigd worden voor de volgende ronde: een proefopdracht!

Wie weet tot snel!

Team KWO

Bekijk ook