ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Podcast #21 | Gio Vanhooren over de geboorte van Monkey Climber, zijn Belgische visserij, 180 MC tattoo’s en zijn glow in the dark geheime wapen….

In deze editie van de KWO Podcast spreken we met Gio Vanhooren. Gio is de oprichter (samen met zijn vriendin) van het bekende Monkey Climber Magazine. Daarnaast is Gio n van de bekendste vissers uit Belgi en gewoon een hele toffe, relaxte gast. We praten met hem over zijn werk, Belgische visserij, het Monkey Climber project en nog veel meer!


Naast een druk werk- en gezinsleven…
…is Gio ook een fanatieke visser!

Ga er lekker voor zitten en luister de nieuwe Podcast!

De Podcast is ook te beluisteren via Soundcloud:

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Dat was ‘m! De podcast van niemand minder dan Gio Vanhooren.

Up next: Roelof Schut

In de volgende KWO Podcast, die aan het einde van deze maand verschijnt, gaan we in gesprek met Roelof Schut. Roelof gaat vertellen over zijn kanaalvisserij, het vissen in de 20e eeuw, de start van de sportvisacademie n het regisseren van je eigen (vissers)geluk!

Binnenkort meer over deze fanatieke kanaalvisser!

Stay tuned en tot ziens!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Rene Treffers. Wil je verder luisteren? Klik dan HIER voor de 19 eerdere Podcasts met onder andere Gans, Thille, Post, Van de Werfhorst, Pilaar, Stelma, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen! Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

KWO Redactie

Bekijk ook