KWO Podcast #13 | Martin Post over Originals, De Tacklebox én vissen in het voorjaar

Jullie hebben waarschijnlijk allemaal ‘Undercover in France 2.0‘ bekeken waarin Mark Hofman en Martin Post een flink aantal grote vissen buit maken. Laatstgenoemde draait al JAREN mee in de scene en heeft op vele fronten enorm veel ervaring in het wereldje. Reden genoeg voor Jos om deze man eens uit te horen! Ga er lekker voor zitten want hier is een nieuwe aflevering van de KWO Podcast met niemand minder dan Martin Post.


Dat Martin geen introductie behoeft staat dus wel buiten kijf. Al vijftien jaar geleden stond Martin regelmatig in de magazines en gaf hij presentaties over zijn vele successen. Inmiddels heeft hij met twee bedrijven in de hengelsport zijn droom om van zijn hobby ook zijn werk te maken waargemaakt.

80 procent is locatie, 15 procent het moment, en slechts vijf procent aas en rigs. Dat klinkt misschien gek uit de mond van een aasfabrikant.

In de podcast vraagt Jos natuurlijk ook naar de bedrijven van Martin.

Martin vertelt gedurende ruim een uur over zijn jongere jaren waarin hij voor PB werkte, gaat in op het ondernemerschap in de hengelsport n geeft enorm veel handige tips over het succesvol vissen in het (vroege) voorjaar. Ga er lekker voor zitten en profiteer mee van de schat aan ervaring die deze rasvisser heeft.

Speel je liever een video af of speelt de Soundcloud player niet goed af op je mobiel? Check dan de movie hieronder:

Meer van / over Martin

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast met Martin Post en smaakt het naar meer. Check dan zeker eens deFacebookpaginavan deze fanatieke visser en volg hem ook opInstagram.

Martin vist al jaren het hele jaar rond. In de podcast geeft hij veel handige tips voor het voorjaar.

Next: Joachim Stelma

De volgende KWO Podcast is inmiddels ook al opgenomen, op het KWO hoofdkwartier, met medewerker Joachim Stelma. Jos praat met Joachim over zijn leven en bedrijven in Zuid Frankrijk en gaat in op de hardcore visserij op de rivier de Lot.Begin april kunnen jullie deze podcast verwachten!

Vooral de spiegels op De Lot zijn chte karaktervissen! Joachim weet er inmiddels alles van en vertelt hoe je ze kunt vangen.

Verder luisteren? Klik dan HIER voor de twaalf eerdere Podcasts met onder andere Van de Werfhorst, Pilaar, Zomerhuis, Diederen, Walters en vele anderen!Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl!

Kortom; stay tuned en tot ziens!

KWO Redactie

Bekijk ook