KWO Boulevard: GRATIS films, Belgische bak(ken) en WINACTIE

Koop als eerste tickets voor de Action Day, bekijk hoe je een visvergunning koopt voor België en WIN een waardebon van Nash t.w.v. €1.000,-. Zomaar drie nieuwtjes uit deze nieuwe Boulevard, die overigens weer volstaat met toffe video en BRUTE vangsten. Lees dus zeker verder!


Een mega BAK vangen op Lac des Lesmont?

Marco Tetteroo en Martijn Knijnenburg van Team Nash reisde af naar Frankrijk om op zoek te gaan naar grote karpers. Ditmaal op het Prachtige Lac des Lesmont dat gelegen ligt in de Champagne streek. Deze streek staat bekend om grote vissen dus de vraag is: zullen zij slagen in het vangen van een mega bak? Het antwoord staat klaar in deze heerlijke video. Veel kijkplezier!


Ticketverkoop KWO ACTION DAY is gestart!

De vijfde editie van de KWO Action Day komt eraan en die wordt nog specialer! We bestaan namelijk 25 jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. De ‘Early Bird’ tickets zijn nu tijdelijk verkrijgbaar met 50% korting en de eerste 50 bestellingen krijgen een GRATIS goodiebag.

Scoor nu een ticket met 50% korting!

Zondag 04 juni is het zover! Samen met ruim andere 30 (!) merken en veel bekende vissers uit de Benelux gaan we jouw en je vismaten een onvergetelijke dag bezorgen aan De Koperen Plas in Zwolle. Rondom het water zijn er diverse activiteiten te vinden; leer beter werpen, knoop de ‘beste’ rigs en ga het water op! Test daarnaast de nieuwste producten uit in de praktijk van tientallen merken én ga daarna langs bij het verkoopplein om de ‘beste’ deal te scoren.


Superschubs van XXL water in Italië – Kelvin & Lex

Italië, het land van pizza’s, knappe vrouwen, designerkleding én XXL wateren! Het vangen van een superschub van zo’n water… dát was het doel voor Kelvin ten Klooster en zijn vismaat Lex van den Acker. Afgelopen najaar gingen de mannen samen op pad en het resultaat is een video om je vingers bij af te likken…

Na tientallen sessies in Frankrijk wilden Kelvin & Lex wel eens wat anders. Na wat online speurwerk en rondvragen in hun netwerk kwamen de mannen uit bij een gigantisch vulkaanmeer. Geen gemakkelijke uitdaging, maar dat was juist wat de mannen zochten! Dat het oktober was toen ze naar dit water gingen zou je niet zeggen want dagen met zon en 25 graden werden afgewisseld met tropische regenbuien… Bekijk de FILM hier.


Een BRUTE Belgische BAK voor Sven Omloop

Eindelijk, de zon laat zich weer steeds meer zien! Karpers worden een stuk actiever en dat bleek ook wel weer uit deze fantastische vangst van Sven Omloop. Hij wist dit jaar al meerdere, mooie karpers te vangen, maar deze verdient toch wel de titel: ‘Bak van de week’.


Luister naar deze nieuwe podcast van CC Moore

In deze gloednieuwe podcast van CC Moore Benelux neemt host Chris De Clercq de erg succesvolle najaars- en wintervisserij van nieuwbakken consultant Mark Pansar nauw onder de loep. Een paar frappante vaststellingen komen daarbij aan bod voor de aandachtige luisteraar. Enjoy!


Zo koop je online een visvergunning voor België

Jaar in, jaar uit trekken honderden Nederlandse karpervissers naar België om een lijntje nat te maken op de diverse kanalen, putten en rivieren. Voor het bevissen van de openbare wateren in zowel het Vlaamse als het Waalse gedeelte is het verplicht om een visvergunning bij je te hebben, een zogeheten ‘visverlof’.

Zo’n visverlof kun je halen bij één van de tientallen postkantoren, maar die zijn ’s avonds, zaterdagmiddag en op zondag gesloten. Handiger is het dus om jouw vergunning online te bestellen! Je krijgt deze dan als PDF in je mailbox. Wil je weten hoe je deze bestelt? Ga dan naar deze update!


Een prachtige volschub voor Stefan Dhondt

Afgelopen week kwamen we Stefan Dhondt tegen op onze ’timeline’, met een prachtige vangst! De ronnie-rig werd met succes ingezet, want na veel regen, wind en koud, was dit de beloning. Parel van de week, toch?!


WIERVISSEN met succes in Frankrijk!

Jelmer en Julian Simmes, ofwel ‘Twincarp’, zijn twee extreem fanatieke tweelingbroers die niet vies zijn van een uitdaging. Jelmer gaat vaak alleen op pad maar in deze video beleeft het voltallige ‘Twincarp-duo’ een prachtig avontuur in Frankrijk aan een schitterend meer. En het is niet zomaar een video. Ze besloten dan ook EENMALIG één van de oude EXCLUSIEVE Frankrijk films online te zetten. Hieronder kun je het derde deel van deze film uit 2021 bekijken. Heel veel kijkplezier!


Levende karper redden uit een afvalcontainer?

Afgelopen week kwamen we een toch wel heel BIZAR nieuwtjes tegen op VRT NEWS. In België kwamen afvalophalers een reddende karper tegen in een GFT-container. Wat bleek? De karper leefde nog! Ze brachten hem naar een beek waar hij, nadat die weer op kracht was gekomen, weer verder zwom. Bizar nieuwtje hè?

Foto ter illustratie!

Win een €1.000,- NASH WAARDEBON!

Dit jaar gaan we meer verloten dan ooit te voren. Zo organiseren we dit voorjaar iedere maand een DIKKE WINACTIE en werken we door tot aan de zomer waar we de GROOTSTE winactie ooit zullen lanceren. KWO bestaat dan namelijk 25 jaar, maar daarover later meer. Wil jij in 2023 meedoen met alle winacties op de Community, zorg dan dat je voor 31 maart a.s. KWO Member bent! We trappen hem dan namelijk af met de eerste in een serie van vette prijzen; een Nash waardebon t.w.v. €1.000,-

Word snel member!

Volg Martijn op Instagram voor toffe plaatjes!

Iedere week tippen we een Instagram profiel die het volgen meer dan waard is. Deze week willen we het account van Martijn ‘Carpangler’ onder de aandacht brengen. Van Franse BAKKEN tot Nederlandse parels, op zijn profiel komt alles voorbij! Daarnaast deelt hij ook heel wat toffe sfeerplaten, vergeet hem dus niet te volgen!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Doordat we middenin de winter zitten loopt het niet storm met de inzendingen, maar tóch hebben we een paar pareltjes voor jullie op een rij gezet. Geniet even mee!

Martijn Bunte met een brute (winter)spiegel.
Een dalende luchtdruk bezorgde Fred deze brute schub op de ijverige maden!
Het zonnetje deed zijn werk op de ondiepe stukken van de rivier, goed gevist Colin!
Toffe vangst voor Mike Gerritsen.
Mooie vangst voor Johan van Liere.
Sander blijft maar vangen deze winter!
WINTERGOUD, daar doet Sven Menzel het voor.

FOTO van de week: het Italiaanse landschap!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een goede picca zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor een prachtig plaat van Kelvin en Lex, geschoten tijdens hun vistrip in Italië. Gave plaat mannen!

Italië, het nieuwe Frankrijk?!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels meer dan 500 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Dikke karpers tussen het riet vangen!

Hieronder check je een GRATIS aflevering van Keep Searching seizoen 4. Een ondiep water van duizenden hectares is het decor voor de eerste aflevering van deze serie. Tussen de dikke rietkragen gaat Mark Hofman op zoek naar een XXL karper in de baaien waar het voorjaarszonnetje al lekker op heeft staan branden. Ga je mee op avontuur?

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook