ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 37 kilo van Oriënt en de GROOTSTE karper van UK!

Het is weer vrijdag KWO’ers er staat dus weer een ramvolle KWO Boulevard voor jullie klaar! Van units van het Kempisch kanaal tot bakken uit ons eigen kikkerlandje, in deze editie komt alles voorbij! Veel leesplezier en een fijn (vis)weekend!


DW Fishing Team in Frankrijk – Daniël met een nieuw PB!

De boys van DW Fishing Team zijn weer naar Frankrijk geweest en het was weer een prachtige trip! In dit eerste deel check je hoe Daniël zijn nieuwe PB vangt en hoe de mannen een flink aantal runs krijgen op het eerste water. Veel kijkplezier!


Een nieuw avontuur van Nappie en de Zwart op de KWO Community video!

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard het vijfde deel van ‘Adventures Unlocked‘!

Wees maar zeker dat het weer een aflevering vol avontuur en mooie vissen is! 😉

Voor de avonturiers onder ons is dit echt een lust voor het oog. Het tweede deel van ‘Survival in France’ staat live en daar komt een flinke berg avontuur in voor. De focus van de mannen ligt naast genieten ook op HARDCORE vissen. De kajak is hun grootste wapen en levert enkele droomkarpers op! Check hem nu hier!

De omgeving is echt spectaculair te noemen!

BAK van de week: Rowan Reijnen met een Nederlandse BAK!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! De vangst die deze week de titel heeft veroverd is van Rowan Reijnen!

Een bak van een schub…
…en dat uit Nederland!

TikTok Finest – Grootste karper van de UK!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@carpfishingwithwillz UK’s largest carp what a fish! #carpfishing #fishing #trending #viral #goviral #fyp #tiktok ♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Vissen op ‘Mystery Lake’ met Carl Smith

“Mijn grootste uitdaging tot nu toe!” Zo noemde Carl het! We weten allemaal dat hij een ‘die-hard’ visser is die echt van geen ophouden kent. Toch was het deze aflevering bijna zover want het was taai en extreem moeilijk om het water te kraken… Veel kijkplezier!


Het Kempisch Kanaal – Luca Valkenborgh

De afgelopen jaren heb ik kilometers kanaal afgereden, wielertoeristen ontweken, gezocht naar die ene stek waar ‘het’ zou kunnen gebeuren. Ondertussen had ik enkele stekken gevonden en kunnen opbouwen door een accuraat voorvoerschema te hanteren dat in verhouding stond met mijn afroomschema ;-).

Er werden opvallende patronen gevonden in de statistieken van mijn vangsten.

Verder kon ik afhankelijk van de maanstanden enkele unieke ontdekkingen doen op het vlak van de vangsten. Er werden opvallende pratronen gevonden in de statistieken. In één periode ving ik meerdere karpers én één periode viel het volledig stil. De maan had een enorme invloed in mijn visserij. Door middel van deze vangsten én de maan nauwkeurig in het oog te houden kon ik mijn visserij nog efficiënter inrichten, waardoor ik steeds tijdens de ‘goede’ periode zat te vissen!

Heerlijke schub van de betonnen jungle, lekker bezig Luca!

Natuurlijk werden de stekken rijkelijk voorzien van tijgernoten! Hiermee trachtte ik het nieuwe opkomende probleem te slim af te zijn, namelijk de beruchte grondels! Uiteindelijk werden de stekken succesvol opgebouwd én afgeroomd, dit was één van de resultaten van een unieke reeks vissen! 


#TBT: Waanzinnige rijen voor Elliott!

Deze week blikken we terug op een ongelofelijk mooie vis die Elliott wist te vangen twee jaar geleden. Deze rijen die zwaarden dan 20 kilo was, is één van Elliott’s meest memorabele vangsten ooit. Wat een vis en wat een kleuren!


Instagram tip: Alweer een MEGA bak van Orient!

We zagen vorige week al een GIGANTISCHE beuker van Orient verschijnen die Darrell wist te vangen… Deze week viel onze mond dus open van verbazing toen we Maxime Chatelet op Instagram zagen pronken met een vis van bijna 37 kilo, ook deze vis komt van het magische Orient! Wat een ongelofelijke beuker!


Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen. Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Een fantastische Engelse BAK voor James Hutton!
Rik is lekker bezig en ving afgelopen week deze fantastische schub!
Jorn Driessen met een fantastische rivierveertiger!
Tristan Vansteene met een BAK uit het Franse land!
Dylan Optekamp ving afgelopen week deze schub, wat een bouw!
Ronnie ving afgelopen eek deze prachtige spiegel!
Sjacco met een prachtige schub van afgelopen week!
Pablo met een prachtige schub van de rivier!
Twan’s weekendsessie op het kanaal leverde heel wat mooie vissen op!
Sander met een waanzinnig mooie vis, wat een patroon!

PAREL van de week: Ian Thiels met zijn mooiste van het jaar!

Afgelopen week plaatste Ian onderstaande waanzinnige vis op zijn Facebook. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn met wat voor prachtige hobby we te maken hebben. 🙂 Hopelijk zorgt deze vis voor veel nageslacht! 😉

Wauw, wat een ontzettend mooie spiegel!

Vader en zoon roadtrip – Mark en Oliver Pansar doen het!

Afgelopen maand vertrokken Mark Pansar en zijn zoon Olivier op roadtrip. Het was de bedoeling om meerdere waters te bevissen tijdens hun trip en ook proberen om op ieder water karper te vangen. Buiten het eerste water waar ze 12 uurtjes hebben gevist, wisten ze op ieder ander water karpers te vangen.

Zowel Mark…
…als Oliver vingen heel wat prachtige vissen!

Ook de grootte van de vissen was aan hun kant want ze vingen tot dik in de vijftig pond. Hun roadtrip was er dan ééntje om nooit meer te vergeten. Volg hun avonturen zeker op Instagram!   

Ook het gewicht viel niet tegen, er werden vissen gevangen tot dik in de 50 pond!

De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

Drie gedreven vissers die over een hele hoop enorm interessante onderwerpen de discussie aangaan, een must watch!

Het grote water op met de “ACB Explorer”

Bekijk binnenkort de video van het avontuur dat Kelvin ten Klooster en Lex van den Acker hebben gehad tijdens hun weekend met de “ACB Explorer” van Alu Carp Boats. En zonder alvast veel te verklappen; een avontuur was het zeker 😉!


Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Foto van de week: De eerste dertiger voor Cenn!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze prachtige vangst van Cenn van Brero!

Wat een fantastisch moment moet dit geweest zijn! 😉

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook