Kook jij deze winter met de nieuwe COOKWARE van Sonik Sports?

Lekker eten: typisch iets wat altijd weer de ‘geur en smaak’ geeft aan een sessie. Zonder fatsoenlijk kookgerei wordt het een lastig verhaal en daarom heeft Sonik Sports een nieuwe pannenset in hun assortiment. Kom in deze update alles te weten over de Sonik Sizzla pannen!


Koken met Sonik

Team Sonik aan het woord: Deze winter is het zover! Dan is het eindelijk mogelijk om met een gloednieuwe pannenset van Sonik Sports de karpervissende keukenprinses uit te gaan hangen. Laat die eindeloze inspiratie en een nieuwe hobby binnen een hobby maar komen: koken, bakken en braden aan de waterkant!

Sonik Sizzla
Zonder een goede pannenset wordt lekker eten aan het water vrij lastig, toch?

Wat maakt de Sonik Sizzla nu zo handig en gebruiksvriendelijk? Het handvat kun je los meenemen van de pan zodat het een super compact geheel wordt. De pannen worden standaard geleverd met twee handvaten en een ‘multi-purpose’ tangenset. “Zitten die handvaten dan niet te los?”, horen we je denken. Nee! We hebben de Sonik Sizzla pannen uitgerust met een veilig en oersterk T-lock bevestigingssysteem. Hierdoor zitten de handvatten muurvast in letterlijk een handomdraai!

Sonik Sizzla
De Sonik Sizzla pannen zijn lekker compact mee te nemen!

Sonik Sizzla

Wil je iets eenvoudigs klaarmaken? Of heb je tijd genoeg tussen het blanken door om iets uitgebreids op de bivvy-tafel te zetten? Anyway, eten moet je tóch en voor iedere maaltijd hebben we wel een mooie pan in het Sonik Sizzla-assortiment. Zo is er voor de meer eenvoudige gerechtjes de Multi-pan. Een open pan waar je letterlijk alles mee kunt bereiden.

Sonik Sizzla
De normale Multi-pan kun je ombouwen tot een set: in feite heb je dan een multifunctioneel ’tosti-ijzer’.

Wil je een wat diepere, gesloten pan? Dan is de Multi-pan set een goede optie. Superhandig, want deze jongen heeft een gladde kant en een grillplaat. Op die manier is de keuze reuze. Dan is er ook nog de Multi-pan deep. Hier kun je in roerbakken, sauzen maken en dat waar je fantasie je ook maar brengt. Doordat de multifunctionele pan lekker diep is zijn de mogelijkheden zowat eindeloos.

Sonik Sizzla
Weet jij al wat je gaat maken in de Multi-pan deep?

De Sonik Sizzla pannen zijn gemaakt van lichtgewicht, gegoten aluminium en beschikken over een goede anti-aanbaklaag. Gebruik jij vanaf begin december deze pannenset? Veel kook-, bak- en braadplezier ermee!

Succes!

Team Sonik Sports


Wil je meer weten over de nieuwe pannenset of de andere producten van Sonik Sports? Kijk dan even op de website! Sonik Sports is ook te volgen op Instagram, Facebook en Youtube.

Bekijk ook