Komend weekend: SPRING SALE bij Carpworld.com

Carpworld.com opent het karperseizoen feestelijk met de ‘Spring Sale’, een hele week bomvol mooie kortingen! De beste deals scoor je zowel in de winkel als in de webshop. Hét moment om je uitrusting aan te vullen zodat jij klaar bent voor jouw missie van 2023!


De mannen van Carpworld: We beginnen aanstaande zaterdag 1 april in onze winkel in Enschede! Daar kan je onder andere rig-clinics verwachten van PB Products en Pole Position, maar ook merken als Nash, Ledlenser, Supreme Baits en Carp in Focus zijn aanwezig. Daarnaast profiteer je in de winkel van 15% korting op het assortiment en kom je bekende vissers als Geert Ooms en Alijn Danau tegen!

We zien je aankomend weekend graag in Enschede tijdens onze ‘Spring Sale‘. Het belooft een mooie middag te worden, de DJ is er klaar voor en ook aan de inwendige mens wordt uiteraard gedacht ;-). O ja en niet te vergeten; voor iedere (betalende) klant ligt er een leuk ‘presentje’ klaar. Aan het einde van de dag wordt er ook een lot getrokken van één van de klanten. Die geluksvogel wint zijn aankoopbedrag aan tegoedbonnen en kan zijn geld dus twee keer uitgeven!

Kom zaterdag 1 april langs in de winkel van Carpworld.com!

Nog een nieuwtje dat we niet mogen vergeten: zaterdag (1 april) lanceren wij onze eigen Carpworld.com pop-up in samenwerking met Forgotten Flavours. Verkrijgbaar in roze, wit en geel in 15 millimeter.

Korting in de webshop

Ben je niet in de gelegenheid om naar Enschede te komen? Geen nood, want na sluitingstijd van de winkel gaan we online verder. Ook daar geldt: 15% korting op het assortiment. De korting start op 1 april vanaf 18:00 en duurt tot maar liefst 9 april (23:59). Dé uitgelezen kans om die ene gewenste aankoop met korting te bemachtigen of je complete uitrusting helemaal gereed te hebben voor het nieuwe karperseizoen.

De mannen van Carpworld.com staan al voor je klaar!

We zien je graag in Enschede aanstaande zaterdag (1 april, en nee… het is geen grapje) of natuurlijk online op Carpworld.com!

Team Carpworld


Neem snel een kijkje op de webshop van Carpworld.com en profiteer van een mooie korting!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook