Karpervissen op rivier de Elbe in Tsjechië – Shimano Tribal

Bij de mannen van het Shimano Tribal team gaat het karpervissen verder dan alleen het vangen van een vis. In deze video volgen we teamlid Erik Voltemar tijdens zijn jacht naar rivierkarpers op de Elbe in Tsjechië. Geniet van zijn avontuur in deze gave video van ruim 36 minuten lang!

De rivier De Elbe vormt een serieuze uitdaging voor karpervissers!

Tribal Life – Het avontuur, de uitdaging en de passie voor het karpervissen

Shimano team vertelt: Tribal Life draait niet alleen om het vangen van vis maar ook om het hele avontuur eromheen – het delen van de passie voor karpervissen met andere vissers. Het is een lifestyle die de mindset van het karpervissen weerspiegelt en sportvissers uit heel Europa met elkaar verbindt.

Tribal Life is een mindset die verder gaat dan alleen karpervissen.

Shimano speelt een belangrijke rol in het samenbrengen van vissers en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Samen wordt de passie en beleving van ‘Tribal Life’ op verschillende manieren, zoals social media maar ook tijdens beurzen en events, overgedragen op jou als karpervisser. 

Karpervissen is meer dan alleen het vangen van een vis.

Karper avonturen met team Tribal leden

Om de betekenis en het gevoel van ‘Tribal Life’ verder uit te leggen, publiceert Shimano regelmatig video’s over de visavonturen van verschillende teamleden op het Shimano Tribal YouTube kanaal. In deze video’s gaan doorgewinterde vissers de uitdaging aan om verschillende wateren te verkennen en zich aan te passen aan de omstandigheden om de meest bijzondere karpers te vangen. Elke visser heeft zijn eigen aanpak, geen water is hetzelfde. Door de ogen van de Shimano Tribal teamleden zul je hun ervaringen, tactieken, aanpak en toewijding ervaren die nodig zijn voor succesvol karpervissen. 

Het avontuur, de beleving, de tactiek en meer… Daar gaat het bij Tribal Life over!

Tribal Life: De Puzzel op de Elbe

In het nieuwste karperavontuur begon Teamlid Erik Voltemar aan een grote uitdaging aan de Elbe in Tsjechië. Voor Erik is het vissen op deze grote rivier net als het oplossen van een lastige puzzel, waarbij je je uiterste best moet doen om te slagen. Uitgerust met de nieuwe Power Aero’s en vol goede moed, was hij vastberaden om ook deze puzzel te kraken! 

Zou het hem gelukt zijn?

De nieuwe Power Aero’s komen goed van pas op de ruige rivier.

Karpervissen aan de Elbe in Tsjechië is altijd weer een heel avontuur! De Elbe staat bekend om zijn grote karpers en is één van de grootste rivieren van Europa. De rivier begint in het Reuzengebergte in het noorden van Tsjechië en mondt vervolgens uit in Noord-Duitsland. De combinatie van het moeilijk begaanbare terrein en de prachtige natuur maken het een van de meest interessante locaties voor vissers die op zoek zijn naar een echte uitdaging. Ben jij er klaar voor?

De Elbe is niet zomaar een lokaal stroompje, maar een serieuze rivier van meer dan duizend kilometer lang!

Erik ziet deze uitdaging als een puzzel en staat te popelen om hem op te lossen! Door verschillende methodes uit te proberen en van stek te veranderen weet hij een aantal prachtige karpers te vangen. In deze video zie je niet alleen hoe hij de puzzel oplost, maar ook legt hij van A-Z uit hoe hij op karper vist in deze ruige rivier.

Puntgave rivierkarpers, daar houdt Erik van!

Laat je meevoeren door de schoonheid van de natuur en ga mee met de uitdagingen waar Erik aan wordt onderworpen tijdens een van zijn laatste vissessies van 2023. 

Carp Fishing puzzle on the Elbe River

Bekijk de Tribal Life video nu op het Shimano YouTube-kanaal. Veel kijkplezier!


Meer avonturen zien van het Tribal team? Zorg dan dat je je abonneert op het YouTube kanaal van Shimano!

Bekijk ook