Karpervissen in de polder met Tim Verloop & Michiel Pilaar

Hou jij van struinen? Hou jij van schitterende Nederlandse natuur? Hou jij van humor? Dan moet je zekerrrr deze movie van Tim Verloop en Michiel Pilaar bekijken. In opdracht van Nash ging MP zo’n 36 uur met Tim langs diverse prachtige wateren met als doel: een dertiger vangen met een hondenbrokje als aas!

Een haak een een hondenbrokje; meer heb je soms niet nodig om een karper te vangen.

De mannen begonnen hun trip op een parkvijver waar er tussen de wiervelden gespeurd werd naar dikke schubkarpers. Daarna werd er een nachtje gevist op een bizarre locatie; namelijk tussen de windmolens van de Kinderdijk (wat onder het werelderfgoed valt).

Een fraaie schub die werd gestrikt aan het wateroppervlak.

Nieuwsgierig hoe het de mannen af gaat? Bekijk dan de video hieronder want deze zit werkelijk BOMVOL tips en tricks. Van slimmigheden die je kunt toepassen bij het struinen tot tips voor oppervlaktevisserij… Het komt allemaal terug in een half uurtje Hollands visplezier.

Voor meer toffe content van Tim geef je hem een follow op Instagram, klik hier. Volg de mannen van Nash Benelux ook op Instagram en hun YouTube kanaal!

Foto dump uit deze prachtige sessie

De locaties van deze trip waren zó fraai dat we jullie nog een aantal foto’s voor willen schotelen in een mini foto dump:

Een Nash Bushwhacker kan een handig hulpmiddel zijn als je secuur wil vissen op afstand.
Handig als je ver moet lopen: een Power Barrow.
Een bezoekje van de lokale agrariërs zorgde voor verbaasde blikken…
Momenten om nooit te vergeten.
Een Dot Spod met brokkies: een goede combinatie in de warme zomermaanden.
Tim is duidelijk een visser die er ALLES aan doet om een karper te vangen.
De Kinderdijk; werelderfgoed en een SCHITTERENDE plek om te vissen!

Hopelijk heeft deze video jullie geïnspireerd om ook wat vaker de lijnen nat te maken in ons eigen Kikkerlandje. Want avontuur en visplezier ligt eigenlijk voor het oprapen!

KWO Redactie

Bekijk ook