Jaws of Thailand – Vissen op Arapaima en Siamese karpers met Marco & Tim!

Ooit op Discovery Channel naar Jeremy Wade gekeken? Dan heb je vast wel eens gehoord van Arapaima’s en Siamese karpers! Deze ‘river monsters’ leven onder andere in het prachtige Jurassic Mountain Resort in Thailand en in deze video gaan Nash mannen Marco Tetteroo en Tim Verloop op jacht naar deze unieke vissoorten.

Karpers vangen in Thailand: dan hoor je niet zo vaak!

Nash vertelt: Welkom bij ons nieuwste avontuur! In deze video nemen we je mee op reis naar Thailand waar we gingen vissen op de magnifieke, gigantische Arapaima en reusachtige Siamese karpers. Samen met Marco en Tim brachten we een week door in het prachtige Jurassic Mountain Resort, omgeven door adembenemende landschappen en de Thaise gastvrijheid.

Wát een omgeving om in te vissen is dit!

Het Jurassic Mountain Resort bood ons een ongerepte omgeving en een weelderige natuur die perfect was voor onze visexpeditie. We waren vastbesloten om enkele van ’s werelds meest unieke en opmerkelijke vissoorten te vangen en onze vaardigheden als vissers op de proef te stellen.

De unieke vissoorten op dit resort laten zich niet zomaar vangen.

Hoogtepunt

De eerste dagen van onze reis waren gewijd aan het verkennen van de omgeving en het leren kennen van de beste visplekken. We werden overdonderd door de prachtige landschappen en de rijke biodiversiteit van de Thaise wateren. Met elke worp voelden we de opwinding opborrelen, wetende dat we elk moment oog in oog konden staan met een ongelooflijke vis.

Iedere aanbeet kon weer iets bijzonders opleveren!

Het hoogtepunt van onze reis was het vangen van de gigantische Arapaima. Deze vissoort is een ware reus en staat bekend als een van de grootste zoetwatervissen ter wereld. Het gevecht om deze krachtige vis te landen was zenuwslopend en vroeg om al onze vaardigheden en uithoudingsvermogen.

Het monster der monsters als je het Jeremy Wade zou vragen. De Arapaima!

Naast de Arapaima waren de Siamese karpers ook een uitdaging om te vangen. Deze vissen zijn niet alleen groot, maar staan ook bekend om hun krachtige zwemvermogen en sluwe gedrag. Het vereiste geduld en doorzettingsvermogen om ze aan de haak te slaan.

De Siamese karper heeft wel wat weg van zijn Europese naamgenoot.

Unieke ervaring

Maar het waren niet alleen de visvangsten die deze reis memorabel maakten. De warmte en vriendelijkheid van de lokale bevolking en het personeel van het resort maakten ons verblijf nog specialer. We voelden ons verwend met heerlijke Thaise gerechten en gingen op in de cultuur van het land.

Mede dankzij de locals werd het een onvergetelijke ervaring voor Marco en Tim.

Deze visexpeditie was een ervaring die ons voor altijd zal bijblijven. De natuurlijke schoonheid van Thailand en de opwinding van het vissen op zulke buitengewone vissoorten creëerden herinneringen die ons hart vulden met vreugde en verwondering. We zijn dankbaar voor dit onvergetelijke avontuur en willen graag onze ervaringen met jullie zullen delen.

Een avontuur om nooit meer te vergeten!

Dus leun achterover, ontspan en ga met ons mee op deze onvergetelijke visreis!

Jaws of Thailand – Deel #1

Jaws of Thailand – Deel #2


Meer avonturen van de Nash mannen zien? Zorg dan dat je je abonneert op hun YouTube-kanaal!

Missie geslaagd!

Bekijk ook