ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

HOW TO I Deze rig ‘prikt’ het hele jaar door!

Rigs…voor iedere denkbare situatie is er tegenwoordig wel een speciale rig voorhanden. Om te voorkomen dat hij een tas vol met rigspullen mee moet nemen en last krijgt van keuzestress heeft Bas van Zundert daarom een rig die hij in uiteenlopende omstandigheden kan gebruiken. Robin Bulters voelt hem in deze HOW TO eens goed aan de tand en krijgt hij de rig van A tot Z uitgelegd van de Avid Carp-teammember!


De redactie aan het woord: Geen poespas en zonodig aanpassen aan de omstandigheden. Dat is waar Bas van Zundert van Avid Carp voor staat als je hem vraagt naar zijn favoriete rig. Bulters viste een nachtje met hem mee en nadat ze een aantal vissen hadden gevangen was Robin weleens benieuwd naar de rig die Bas gebruikt had tijdens de sessie. In onderstaande video worden jullie dan ook meegenomen in het hoe en waarom van Bas z’n favoriete allround rig!

Het is wel duidelijk: moeilijk is het niet dus pak de tacklebox er snel bij en ga deze breed inzetbare rig maar knopen. Want ook in het najaar is deze supergoed te gebruiken en met succes! Liever meer vistijd hebben dan úren spenderen aan het knopen van rigs toch? Precies, een allround rig is daarvoor de perfecte oplossing.

De rig die voorbij kwam is niet voor niets de favo onderlijn van Bas geworden!;-)

Doe er je voordeel mee dit najaar en vang een paar mooie bakken!

Succes!

KWO Redactie


Voor mooie vangsten en nieuwtjes volg je Bas op Instagram en Facebook! Avid Carp, waar Bas voor vist, is ook te volgen op Facebook en Instagram. Benieuwd naar meer HOW TO video´s? Hier zijn ze te vinden!

Bekijk ook