GEMAK dient de karpervisser met Trakker!

Met dat motto in gedachten gingen de mannen van Trakker aan de slag en brachten onlangs een aantal super handige items uit. Kom in deze update te weten welke dat zijn en waarom ze je van alle gemakken voorzien!


Team Trakker aan het woord: Het nieuwe jaar is begonnen en het voorjaar staat inmiddels ook weeral voor de deur. Kortom, tijd voor een aantal NIEUWE producten! We hebben wederom ‘out of the box’ gedacht en zijn trots dat we nu voor de dag kunnen komen met een tweetal items die het gemak aan de waterkant naar het niveautje ‘next level’ tillen. De Powerflo Tap en de Coffee Press Mug. Let’s GO!

Stromend water op de stek?!

Het klinkt te gek voor woorden, maar wij hebben het mogelijk gemaakt. “Dan moet het wel een ingewikkeld systeem zijn…”, horen we je al denken. Maar, ook dát is niet het geval! We hebben het over de nieuwe ‘Trakker Armolife Powerflo Tap‘. Een gloednieuw item waarmee je je gewone jerrycan in een handomdraai verandert in een functioneel en handig stromend watersysteem.

Gemak
Stromend water op de stek?!

Een externe stroombron is niet nodig, dus je kunt deze jerrycan-kraan ook perfect onderweg gebruiken. Heb je hem ’s nachts nodig? Een nachtelijke zoektocht in alle hoeken en gaten van je tent is dan niet nodig vanwege de handige rode LED-lampjes die erin gemaakt zijn. Hij wordt geleverd met drie handige EVA-foam kragen. Zo kun je de Powerflo Tap op een reeks verschillende grote jerrycans kwijt, dus dat is ook handig. Bekijk in de korte video hieronder hoe hij werkt!

Koffie aan de waterkant en onderweg

We kennen het allemaal wel: “Je hebt net koffie gezet, je krijgt opeens een run en je bent zo een kwartier verder eer de vis goed en wel in het net zit. Tijd om even bij te komen met een kopje koffie! Vergeet het maar, want ze is steenkoud geworden. Uiteindelijk moet je weer nieuwe maken.” Bovenstaande wordt verleden tijd met onze nieuwe Coffee Press Mug. Dit draagbare koffiezetapparaat heeft namelijk een dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde binnenkant waardoor je favoriete warme drank ook écht warm blijft. Ideaal dus!

Gemak
Hét item waarin je warme drank ook echt WARM blijft!

Maar denk niet dat dat het enige is van dit ‘coole’ item! We zeiden het al, het is namelijk een compleet koffiezetapparaat. Het is heel simpel: doe er gemalen koffie in, voeg er heet water aan toe, draai het handige plunjerdeksel erop en duw het naar beneden. Voilà, de koffie staat klaar! Thuis kun je hem super makkelijk schoonmaken. De Coffee Press Mug heeft een roestvrijstalen constructie waardoor hij ook nog eens hartstikke duurzaam is. Kom maar op met die outdoor avonturen!

Gemak
Door het ‘plunjerdeksel’ ga jij ongetwijfeld het record ‘koffie maken’ gemakkelijk halen!

Het is écht waar: gemak dient de karpervisser. Hoe meer gemak, hoe meer je je kunt focussen op je visserij! Kom HIER te weten waar je dichtstbijzijnde Trakker-dealer is. Zo kun je de eerstvolgende sessie van alle gemakken voorzien zijn! Bekijk hieronder de video waarin de nieuwe items nog eens haarfijn getoond worden…

Veel plezier aan de waterkant!

Team Trakker


Benieuwd naar de andere gave producten van Trakker? Ga snel naar de website en volg ze op Instagram, Facebook en Youtube!

Bekijk ook